To je to što me zanima!

Strava! Boksač je u životnoj opasnosti nakon nokauta...

Adonis Stevenson i Oleksandr Gvozdyk borili su se za WBC naslov u lakoteškoj kategoriji. Pobijedio je Ukrajinac nokautom u 11. rundi, a Stevenson je bio skroz ošamućen te je prevezen u bolnicu...
Vidi originalni članak

Boksač Adonis Stevenson nalazi se u životnoj opasnosti u bolnici nakon što je izgubio od Ukrajinca Oleksandra Gvozdyka u borbi za WBC naslov u lakoteškoj kategoriji.

Taj meč je održan u sjeni borbe Tysona Furyja i Deontaya Wildera. Stevenson je naslov izgubio nakon što ga je uspješno branio deset puta, ali ovaj put je skoro sve tragično završilo.

Njih dvojica vodili su bespoštednu borbu svih 11 rundi, koliko je trajala. Silovito je krenuo Ukrajinac, a rezultiralo je padom Stevensona, nakon čega se podigao. Malo je jedan dominirao pa malo drugi, a onda je došla kobna 11. runda. Stevenson je bio malo ošamućen od prethodne runde, a onda ga je Gvozdyk nokautirao s tri direkta, nakon čega se ovaj srušio.

Stevensona su na nosilima odveli u svlačionicu, a ubrzo nakon toga je prevezen u bolnicu.

- Stevenson je u teškom stanju i nalazi se na intenzivnoj njezi - rekao je njegov promotor Yvon Michel.

Kanadski borac je naslov osvojio još 2013. godine i pripada mu najduža serija od 16 pobjeda zaredom, koju je sad prekinuo Ukrajinac.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Nikad dosta 03.12.2018.

    Cuj strava pa da je to tako normalno svi bi mi isli boksat za te pare koliko je on dobio udsraca u glavu u zivotu pa sta ocekuje

  • kresimir6 03.12.2018.

    Na intenzivnoj će i ostat. Nikad neću razumit...sport,a bubanje u glavu. I sad nek ga tata i mama prisvlače u krevetu. Eeeeee...

  • 03.12.2018.

    nije ostao nepomicno lezati. ne pisite gluposti. cak se i pokusao sam pridici, ali je bio u bunilu nakon izuzetno teskih udaraca. nakon sto su ga podigli s poda sjedio je na stolici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare