To je to što me zanima!

Stravična ozljeda meksičkog nogometaša: Sudario se s golmanom, nastradala glava

Meksiko je remizirao s Trinidadom i Tobagom (0-0) u prvom kolu Gold Cupa, no nikoga nije previše zanimao rezultat jer je svima u mislima bio napadač Napolija Hirving Lozano
Vidi originalni članak

Hirving Lozano bio je u borbi za loptu u protivničkom šesnaestercu, nakon jednog duela je pao na travnjak i žestoko se sudario s golmanom koji je izletio po loptu. Njegovi suigrači su u suzama gledali kako ga liječnici unose u kola hitne pomoći, a na stadionu tišina i tajac.

Meksiko je remizirao s Trinidadom i Tobagom (0-0) u prvom kolu Gold Cupa, no nikoga nije bilo pretjerano briga za rezultat jer je svima u mislima bio napadač Napolija Hirving Lozano (25). U 18. minuti utakmice sletio je točno na koljeno golmana Trinidada i Tobaga Marvina Phillipsa. Odmah je pao u nesvijest. Izgledalo je strašno, nešto što nikako ne želimo gledati na travnjaku. Mnogi su zaplakali. 

Liječnici su mu imobilizirali vrat, sanirali ozljede na glavi i na nosilima iznijeli s terena. Na svu sreću, nedugo nakon utakmice je Meksički nogometni savez objavio kako se igrač Napolija probudio.

Video je uznemirujućeg sadržaja, možete ga pogledati OVDJE

- Pri svijesti je i u stabilnom stanju. Uskoro će biti podvrgnut pregledima. 

Na rubu suza bio je i golman Phillips. Bio je to sudar, pokušao je podignuti koljeno i izbjeći Lozana, no nije uspio. Obojica su bila u naletu.

Inače, Meksiko na ovome prvenstvu igra i bez igrača Wolverhamptona Raula Jimeneza. Njega na travnjaku nema još od studenog 2020. godine kada se sudario s Davidom Luizom. Bio je u teškom stanju, na kraju je zaradio frakturu lubanje i jedva preživio. Od tada ga nema na travnjaku, a pitanje je hoće li ikada zaigrati. 

Lozano je jedna od najvećih zvijezda meksičke reprezentacije, a za njega je ovogodišnji Gold Cup završio. Za Meksiko je debitirao 2016. godine i zabio 14 golova u 48 nastupa. Od 2019. godine član je Napolija u koji je stigao za 35 milijuna eura. Ukupno je odigrao 77 utakmica i zabio 20 golova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dr.Gonzo. 11.07.2021.

    Bome ga je fino odvalio, napolitanac tako da nema veze.

  • Telford United 11.07.2021.

    jel to shaka hislop na golu

  • Bili Kinez 11.07.2021.

    Uznemirujuci sadrzaj....a kad cro cop uleti nesritniku u facu na podu...onda je to...sta?...zen meditacija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare