To je to što me zanima!

'Striper' Vučinić: Morao sam se skinuti nakon gola

Nogometaši Rome su pobjedom 3-2 protiv Cagliarija u 16. kolu Serije A ostvarili sedmu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima
Vidi originalni članak

Pobjeda protiv Cagliarija je bila teška, jer su do 77. minute gubili 2-1, ali su tada Perrotta škaricama i Mirko Vučinić u posljednjoj minuti okrenuli rezultat i donijeli novo slavlje rimskim navijačima. Posebno je emotivno tu utakmicu doživio crnogorski reprezentativac Vučinić koji je u zadnjoj minuti dočekao loptu na desetak metara i pospremio je u mrežu za pobjedu svog sastava. Slaveći pogodak je skinuo i majicu i hlače, te s navijačima slavio samo u donjem rublju. Neki su čak u svemu vidjeli ljutnju spram kluba (odbacivanje svega što ima Romin predznak), no Vučinić je demantirao takvo što uz smijeh.
- Ma kakva ljutnja. Niti sam bio bijesan, niti ogorčen na nikoga. Ja obožavam ovaj klub, a tako sam slavio jer sam cijelu utakmicu doživio pomalo traumatično. Imao sam nekoliko sjajnih prilika prije toga zabiti pogodak, pogodio sam i vratnicu i nikako nam nije išlo. I onda smo se izvukli u zadnjoj minuti - rekao je Vučinić i dodao:
- Bio sam oduševljen takvim krajem, to je najbolji opis. Ovo će ostati za mene jedna od najljepših utakmica i morao sam je posebno proslaviti. Zato sam izveo striptiz.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kum81 15.12.2008.

    komentator je katastrofa ,tako da strasno iritira s tim ponavljanjem svojim gol gol gol j.. ga ja strasno!!!!!!!1

  • 15.12.2008.

    po ure govori tototototototototototototo

  • Bole top 15.12.2008.

    hahaha, komentatore je legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare