To je to što me zanima!

Studentica otkriva grudi i ljubi za ulaznicu za NCAA Final 4

Atrkativna sam studentica Michigana u 20-im godinama i više sam nego voljna ponuditi poljubac i skidanje gornjeg dijela svakome tko mi da ulaznicu za utakmicu
Vidi originalni članak

Studentica američkog sveučilišta Michigan ponudila je striptiz onome tko joj zauzvrat pokloni ulaznicu za Final Four košarkaške NCAA lige na kojemu će nastupiti Michigan, Duke, Wisconsin i Kentucky. 

Oglas je objavljen na oglasnoj stranici Craiglists, a mlada djevojka, koja će bez problema otkriti što 'nosi' ispod haljine, nije htjela otkriti svoje ime. 

- Atrkativna sam studentica Michigana u 20-im godinama i više sam nego voljna ponuditi poljubac i skidanje gornjeg dijela svakome tko mi da ulaznicu za utakmicu Final Foura između Michigana i Dukea u Indianapolisu 4. travnja. Stižem u grad dan prije i mogu pokupiti ulaznicu tu večer. Molim samo ozbiljne ponude - napisala je studentica koja očito jako voli svoj klub. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarceloPatrk 31.03.2015.

    kakve ovo veze ima sa sportom

  • pajo1995 31.03.2015.

    Neki su zbilja nisko pali,i da zašto nije stavila i facu?

  • zg0803 31.03.2015.

    ponudit cu se ja, imam ulaznicu staru cetri godine od koncerta ivana zaka, nije nikad koristena jer bi prije otiso gledat polufinale u sahu turnira za predstvnike sedme zapadne karlovacke lige sahista, vrijednost ulaznica je jednak+ moja ima i sentimentalnu vrijednost

Komentiraj...
Vidi sve komentare