To je to što me zanima!

Stuttgart traži novog trenera, Soldo i Žuti ozbiljni kandidati

I Hrvati kandidati. Robert Prosinečki i Zvonimir Soldo konkuriraju za novog trenera Stuttgarta, koji se trenutačno nalazi na 15. mjestu tablice njemačkog prvenstva...
Vidi originalni članak

Da, zvali su me iz Stuttgarta. Razgovarali smo o izboru novog trenera. To je sve što mogu reći o tome, rekao je Zvonimir Soldo njemačkim novinarima.

Thomas Schneider, još aktualni trener Stuttgarta, nikako ne uspijeva posložiti momčad s Mercedes-Benz Arene, zbog čega je navodno klupskoj upravi, nakon sedmog poraza zaredom i 15. mjesta na tablici Bundeslige - prekipjelo. Kandidata za njegova nasljednika je mnogo, pa i neki Hrvati, primjerice Zvonimir Soldo, koji je upravo u tom klubu ostvario impresivnu igračku karijeru od 1996. do 2006. Uprava je tako kontaktirala Soldu, a ta se ponuda, navodno, odnosila na to da bude pomoćnik Bugarinu Krasimiru Balakovu, što je hrvatski trener glatko odbio.

Njemački mediji spominju i Roberta Prosinečkoga, koji je rođen u predgrađu Stuttgarta. Ipak, najviše spominju Balakova, ali i Thorstena Finka.

- Mi i dalje vjerujemo Schneideru - upozoravaju iz uprave, ali istodobno pregovaraju o drugim rješenjima...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_6588 06.03.2014.

    Soldo je i onako bio omiljen kod njih kao igrač pa možda i ko trener prosperira...

  • zdenko simic 06.03.2014.

    da bar prosinecki dode na klupu,odlican trener

  • IvanMarić92 06.03.2014.

    "- Mi i dalje vjerujemo Schneideru - upozoravaju iz uprave, ali istodobno pregovaraju o drugim rješenjima..." Jel to ono ak se čudo dogodi pa počne pobjeđivat,iako su šanse tanke skoro nikakve,a oni mu dotad traže zamjenu o.O

Komentiraj...
Vidi sve komentare