To je to što me zanima!

Suarez je ponovno istrčao na Anfield i doživio ovacije Kopa

Pri izlasku igrača iz svlačionice na drugo poluvrijeme, organizatori su pričekali trenutak, a trener Liverpoola Brendan Rodgers posebno je uveo Torresa i Suareza
Vidi originalni članak

Reprezentativna stanka pružila je pravu priliku za humanitarnu utakmicu između momčadi legendi Liverpoola, ali i ostalih engleskih klubova. S jedne strane momčad je okupio Steven Gerrard , a s druge Jamie Carragher , a novac od prodanih ulaznica otišao je u LFC humanitarni fond 'redsa' koji već dulje vrijeme organizira razne humanitarne akcije.

Osim nekoliko igrača koji su morali biti u sastavima svojih nacionalnih saveza, okupio se respektabilan broj pravih legendi, a bila je to i savršena prilika da Kop na Anfieldu ponovno pozdravi svoje nekadašnje junake, Fernanda Torresa te Luisa Suareza .

Pri izlasku igrača iz svlačionice na drugo poluvrijeme, organizatori su pričekali trenutak, a trener Liverpoola Brendan Rodgers posebno je uveo Torresa i Suareza. Navijači 'redsa' oprostili su Torresu prelazak u Chelsea i dočekali ga pljeskom, a tijekom utakmice i otpjevali mu par pjesama. No, bila je to samo sitnica u odnosu na doček Suareza koji je dobio nekoliko ovacija i skandiranja .

Utakmica je završila 2-2, a Carragherova momčad imala je 2-0 vodstvo nakon lijepih golova Marija Balotellija i Didiera Drogbe . Rezultat je izjednačio Steven Gerrard s dva iskorištena penala.

Imali su i Torres i Suarez nekoliko prilika za zabijanje golova, no danas ih nije išlo. Svi ljubitelji Liverpoola mogli su uistinu uživati u utakmici, a najvažnija je naravno humanitarna crta jer će zbog ovakvog truda u prenatrpanom rasporedu nogometaša, moći uživati i svi oni kojima je pomoć zbilja najpotrebnija.

Za kraj spomenimo i sitnicu kako je uoči utakmice padala jaka kiša u Liverpoolu, no čim je susret započeo pojavilo se sunce koje je trajalo točno do trenutka kada su se svi igrači zagrljeni pozdravili na kraju i zahvalili svim gledateljima na dolasku. Čini se kako je i nebo odlučilo 'odobriti' lijepi i hvale vrijedni susret na legendarnom Anfieldu .

Idi na 24sata

Komentari 43

  • franz beckenbauer 29.03.2015.

    liverpool je vise od kluba. to sto je liverpool nije ni man.u ni arsenal ni chelsea...uz svo duzno postovanje tim velikim klubovima. liverpool je postavio temelje engleskog nogometa. kao navijac bayerna...liverpool - respect.

  • zidar_šiljo 29.03.2015.

    Ta izjava je držala vodu dok je on igrao u Liverpoolu, sad definitivno ne..

  • BrumBrum_1 29.03.2015.

    Xabi Alonso: 'Lijepo se vratiti kući. Nista se nije promjenilo, Stevie pogađa, Carra pravi penale.'

Komentiraj...
Vidi sve komentare