To je to što me zanima!

Subašić je podržao hrvatske navijače: 'Ovako je puno lipše'

Hrvatski reprezentativni golman na svojem je Twitter profilu objavio dvije fotografije. Na jednoj je kompilacija navijačkih skupina iz Hrvatske, a na drugoj prazni Maksimir
Vidi originalni članak

Najbolji golman Lige prvaka, hrvatski reprezentativac Danijel Subašić putem svog profila na društvenoj mreži dao je podršku hrvatskim navijačima. 

Nakon sjajnih obrana u Leverkusenu, Subašić je na svoj profil postavio fotografije Torcide, Tornada, BBB-a i Armade, uz koje je dopisao: 'Ovako je lipše', a pod fotografiju praznog Maksimira uoči neodigranog derbija dodao: 'Samo u Hrvatskoj tiraju ljude sa stadiona. Žalosno. Nogomet se igra zbog navijača, zbog huka s tribina, zvižduka, pljeska...'

Ovim je potezom Subašić jasno dao podršku navijačima, ali se ogradio od nekih izjava koje su prenesene u Hrvatskoj, a koje nikada nije dao.

- Svaki pravi sportaš voli prave navijače na tribinama, a ne one koji rade probleme i nerede kao nedavno u Milanu - poručio je Subašić i dodao kako na društvenim mrežama ima nekoliko njegovih lažnih profila, na kojima anonimci pišu svašta.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • PauloGazzaniga 28.11.2014.

    sano me zanima di je tornado u toj prici!! 1988

  • karamba00 28.11.2014.

    Bravo Subašiću, ajmo svi podržavat neodogojene huligane sa završenom osnovnom školom i najvećim dometom u životu - tučnjave, vrijeđanje, rađenje štete bilo to na stadionu ili van stadiona. Bravo Suba stvarno si mi sada porasao u očima. Vjerujem da nisi igrač. sada bi bio jedan od njih.

  • mosty 28.11.2014.

    suba najbolji golman ikad . suba u barcu ili real . monako je za tene šala

Komentiraj...
Vidi sve komentare