To je to što me zanima!

Subašić u "mornarskom" dresu Stipi Pletikosi u čast

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad sam čuo da se teško ozlijedio, odlučio sam to napraviti zbog njega, rekao je Subašić nakon što je odjenuo dres koji je nosio samo Pletikosa
Vidi originalni članak

Golman Hajduka Danijel Subašić istrčao je protiv Lokomotive u 'mornarskom' dresu. Dres s bijelo-plavim poprečnim prugama Hajduk je promovirao za svoj 95. rođendan kao treću kombinaciju, no nikada ga nisu koristili u službenim utakmicama. Razlog je bilo negodovanje navijača, a jedino ga je dva puta obukao Stipe Pletikosa. Upravo je to bio razlog što ga je protiv Lokomotive odjenuo i Danijel Subašić.
- Dres mi se svidio, već dugo sam ga planirao obući. A kad sam čuo da se Pletikosa teško ozlijedio, odlučio sam to napraviti zbog njega - pojasnio je Subašić, kojeg Pletikosa često iznenadi pokojim poklonom. Tako mu je po potpisu ugovora za Hajduk poslao četiri para svojih rukavica 'za sreću', a pomaže mu i tijekom reprezentativnih akcija savjetima i podrškom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prudje 31.08.2009.

    Pleti svaka čast, kakve veze ovaj vlaj ima sa mornarima?

  • torcidazagreb 31.08.2009.

    ako neki neznaju mora bi kazati da je Luka Modrić igra i ponika u Zadru i da je pravo dite sa kamena odnosno sa vrleti VELEBITA iz Zatona Obrovačkog. I ovaim putem mu želin brz oporavak.

  • MAMUNAMEGALO 31.08.2009.

    SUBASIC SE SAD ULIZUJE PLETIKOSI,kako jadno...koji DUPELIZAC,DA NIJE TOVAR TRENER NEBI PLETIKOSA NI BIO GOLMAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare