To je to što me zanima!

Subašić: Važni su bodovi, a ne dojam. Split zaslužuje repku...

OVACIJE Maksimir je dobio novog ljubimca repke, Danijela Subašića, kojem je cijeli stadion skandirao. Golman "kockastih" imao je nekoliko fantastičnih intervencija...
Vidi originalni članak

Izbornik je s pravom nezadovoljan. Nismo bili na razini kao protiv Italije, ali pet komada ne možeš dati ni na trening-utakmici. Jedino su važna tri boda, sve ostalo će se zaboraviti, kaže reprezentativni golman Danijel Subašić.

Izbornikovo nezadovoljstvo možda je ipak pretjerano jer je Hrvatska vodeća momčad skupine.

- Uvijek me zanimaju tri boda, ne dojam. Od kada pratim nogomet, Talijani se provlače remijima i minimalnim pobjedama i opet su velika reprezentacija - kaže Subašić, koji je i protiv Norveške dokazao veliku klasu.

- Tu sam da pokušam pohvatati što prođe kroz obranu. Nekad pohvatam, nekad ne... Imao sam na ruci i šut koji je završio u maloj mreži, ali je Vida dirao loptu i promijenio joj smjer.

Kapetan Darijo Srna izjavio je kako bi volio da se sljedeća utakmica protiv Italije igra na Poljudu.

- Split zaslužuje reprezentaciju i bilo bi mi zadovoljstvo braniti na Poljudu. Ne znam gdje je ovaj put zapelo jer nisam taj koji odlučuje - kaže Subašić.

Protiv Norveške je Maksimir bio dobro popunjen, ali opet je nedostajao onaj pravi, navijački poticaj s tribina. No cijeli Maksimir nekoliko je puta “ustao” i skandirao Subašiću.

- Nekoliko puta su me nagradili pljeskom i ovacijama, lijepo je to, ali protiv Italije će nam trebati prava podrška s tribina, pogotovo jer nema ‘doktora’ Ćorluke, koji izostaje zbog kartona. Nasreću, imamo mi još dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti - poručuje Subašić.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • seatsb 01.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • axeman95 31.03.2015.

    Ma treba igrati u Splitu, i igračima je dosadio Zagreb i Maksimir ! Poljud i Split bi napravili takvu atmosferu da bi igrači krila dobili. Ali nekako mi se sve čini da ćemo mi svejedno igrati u kazališnom Maksimiru i protiv Italije bez obzira na sve

  • repka a ne seri 31.03.2015.

    a

Komentiraj...
Vidi sve komentare