To je to što me zanima!

Subin 'krvnik' na urnebesan je način dočekao Domagoja Vidu

Tosun je ove godine zabio Danijelu četiri gola (tri u Ligi prvaka, jedan u kvalifikacijama za Mundijal) i čini se da mu ide dobro s Hrvatima pa je tako i dočekao Vidu u Bešiktašu
Vidi originalni članak

Pouzdani hrvatski branič Domagoj Vida u petak je navečer i službeno postao igrač turskog prvaka Bešiktaša. Time je okončao četverogodišnji staž u kijevskom Dinamu, a čini se da je, između ostalog, presudio i poziv ponajboljeg turskog igrača Cenka Tosuna.

VIDEO

U originalnom videu objavljenom na službenoj stranici kluba, napadač Bešiktaša poziva našeg nogometaša u klub što Vida prihvaća s oduševljenjem.

U svakoj šali ima i ponešto istine, pa je tako i 'krvnik' našeg Danijela Subašića ovim putem s našim Domagojem nasmijao navijače turskog vladara.

Tosun je ove godine zabio Danijelu četiri gola (tri u Ligi prvaka, jedan u kvalifikacijama za Mundijal) i čini se da mu ide dobro s Hrvatima pa je tako i dočekao Vidu.

Vida zbog ozljede nije igrao od 12. studenog, posljednja utakmica bila mu je dvoboj Grčke i Hrvatske u Pireju. 

Od dolaska u Ukrajinu cijena mu je narasla za četiri milijuna eura, trenutno je na 9 milijuna. Dinamo iz Kijeva zahvalio mu je na svemu nakon pobjede protiv Partizana kad je na službenom Twitteru kluba pisalo: "Hvala za sve, Domagoj!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rođo101 27.12.2017.

    komentar je vrh vrhova

  • juniorx 27.12.2017.

    Jel mi kože netko reći,koja ovo pjesma tutnji u videu?

  • 27.12.2017.

    Ovaj video je toliko djecji i glup da sam dobio rak

Komentiraj...
Vidi sve komentare