To je to što me zanima!

Sučić u problemu: Ići će na EKG srca, napravit ćemo pretrage...

Luka mora napraviti dodatne pretrage, između ostalog i srca EKG-om, kako bismo bili sigurni da će sve biti u redu. Već mu je danas puno bolje nego prethodnih dana, rekao je trener Salzburga
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Luka Sučić (19) oduševio je sportsku javnost sjajnim nastupima u U-21 selekciji kod Igora Bišćana te u Red Bull Salzburgu. Zaradio je i poziv za A selekciju te debitirao pod Zlatkom Dalićem u Osijeku protiv Slovačke.

POGLEDAJTE VIDEO: Ćiro Blažević o teškoj bolesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno se Sučić zarazio korona virusom te ima posljedice. Propustio je prijateljske utakmice Salzburga, a austrijski novinari pitali su trenera Matthiasa Jaisslea (33) što se događa s hrvatskim nogometašem, zašto nije bio u momčadi.

- Luka mora napraviti dodatne pretrage, između ostalog i srca EKG-om, kako bismo bili sigurni da će sve biti u redu. Već mu je danas puno bolje nego što mu je bilo prethodnih dana i nadam se da će moći igrati barem dio sljedeće utakmice - kazao je mladi njemački stručnjak.

Austrijski portal Salzburg 24 ističe da Jaissle nije razjasnio je li Sučić još uvijek bolestan ili je spomenuti pregled samo mjera predostrožnosti. Dodaju kako je u posljednje vrijeme puno igrača najboljeg austrijskog kluba zaraženo koronom, ali da je Sučić prvi koji nakon toga mora ići na srčane pretrage.

Sučić, Hrvat rođen u Linzu, briljira ove sezone u klubu i reprezentaciji. Za Salzburg je ove sezone odigrao 27 utakmica uz dva gola i tri asistencije. Za mladu reprezentaciju debitirao je u rujnu i u prve četiri utakmice postigao četiri gola te namjestio još dva.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • RobertC 19.01.2022.

    2 godine niko nije imao problema sa srcem zbog korone, a sad kad se tolko ljudi cjepilo, odjednom vrlo česta pojava problema sa srcem.... i to kako kažu, nakon 2 godine se pocelo zbog korine pojavljivati.

  • glava stanovnika 19.01.2022.

    Meni je liječnica zabranila intenzivnije aktivnosti jer kaže da je nakon korone pri većim naporima moguća upala nekog srčanog dijela. Sudeći po tome, najprije odmor par tjedana uz lagane aktivnosti, a tek onda povratak treninzima.

  • Realno1985 19.01.2022.

    Problemi sa srcem kao posljedica korone? Ili možda prije cjepiva? Želim mu brz oporavak i sve najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare