To je to što me zanima!

Sudac Felix Zwayer nosi sreću Dinamu, ali ne i Ivajlu Petevu..

ZEZATE ME Sudi nam Zwayer? Bila je to prva reakcija Ivajla Peteva. Nijemac je 2012. godine osam minuta produljio utakmicu koju je golom u 98. minuti odlučio Domagoj Vida...
Vidi originalni članak

Podiglo se raspoloženje Anti Ćoriću nakon dvije dobre partije prošlog tjedna. Nasmijan je Dinamov veznjak, odigrao je odlično u Kupu i prvenstvu protiv Intera. Svojim je golovima odlučio te dvije utakmice.

- Dižem se pomalo, to je sve početak. Forma se diže, ali to sve mora biti još puno bolje, i igra i sve - uvjerava Ćorić.

Samir Nasri svojim je golom odlučio utakmicu u Maksimiru, Francuza večeras neće biti zbog ozljede.

Baš je Nasri Ćoriću najbolji igrač Seville.

- Nasri mi je super, želio bih njegov dres. Ne igra, ali pitat ću ljude u Sevilli za njegov dres - dodao je Ante, koji bi nakon dvije dobre partije ponovno mogao biti u prvih 11.

Protiv Španjolaca u prvoj utakmici nije ulazio u igru.

Zwayera dobro zapamtio

- Vrijeme je da napokon zabijemo taj gol u Ligi prvaka. Imali smo prilika i u Zagrebu, samo nije bilo sreće. Lako je moglo završiti i drugačije, mogli smo mi pobijediti 1-0 - rekao je Ante Ćorić.

I Ivajlo Petev je u zračnu luku došao prilično raspoložen.

Zezao se, a onda smo mu rekli tko sudi večerašnju utakmicu.

- Felix Zwayer, Nijemac koji je vodio utakmicu Dinamo - Ludogorec 3-2 - rekli smo bugarskom treneru, koji nije znao da će u Sevilli vidjeti starog poznanika. Njemačkog suca koji je osam minuta produljio utakmicu u Maksimiru u kojoj je Domagoj Vida odveo Dinamo dalje u 98. minuti.

- Nemojte me zezati da on sudi - bila je prva reakcija bugarskog trenera.

Opet slična taktika

Nije mu ostao u dobrom sjećanju, bila je to utakmica koju Petev sigurno neće nikad zaboraviti.

Nasmijao se kad je čuo da Zwayer sudi, ali nije bio baš oduševljen. Dinamo je prije dva tjedna u Zagrebu igrao s pet igrača u obrani, Petev bi ponovno mogao zaigrati s petoricom.

- Naš se taktički plan neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika igrati drukčije - završio je Ivajlo Petev.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LIJEPA LI SI 02.11.2016.

    Sretno dinamovci !

  • Zmar116 02.11.2016.

    Nakon nereda navijača sinoč i tučnjave na utakmici mladih ekipa Dinama i Sevilje danas ,sumnjam da će večeras biti ikakvog popusta za Dinamo..Mogla bi biti dosta nabrijana atmosfera....

  • 02.11.2016.

    Obrijati ce se dinamo u Sevilli

Komentiraj...
Vidi sve komentare