To je to što me zanima!

Sudac, koliko još?! City ga dao dvije minute izvan nadoknade...

Sudac Mike Dean odredio je pet minuta sudačke nadoknade, a igralo se sedam... I baš u sedmoj domaći su pali. Poslije gužve ispred Asmira Begovića najbolje se snašao Raheem Sterling i zabio za pobjedu
Vidi originalni članak

Manchester City upisao je drugu pobjedu u trećem kolu Premiershipa. Poslije pobjede kod Brightona te remija protiv Evertona na Etihadu, pobijedili su Bournemoutha 2-1 u velikoj drami.

Pepov sastav počeo je loše, primili su golčinu Danielsa već u 13. minuti i opet je to djelovalo kao i u puno utakmice prošle sezone za njih. Puno posjeda, akcija, ljepote u igri, a nigdje - golova i bodova!

Srećom po njih, Gabriel Jesus izjednačio je već u 21. minuti pa se očekivalo da će 'građani' lakše do bodova. Međutim, mučila ih je jalovost sve do same završnice kada su mogli i izgubiti da Ederson nije sjajno zaustavio udarac Kinga u 96. minuti. 

Sudac Mike Dean odredio je pet minuta sudačke nadoknade, a igralo se sedam... I baš u sedmoj domaći su pali. Poslije gužve ispred Asmira Begovića najbolje se snašao Raheem Sterling i zabio za pobjedu.

Ovo je njegov drugi gol ovaj tjedan, drugi kojim je donio bod(ove) Manchesteru. Podsjećamo, u ponedjeljak je zabio Evertonu na Etihadu za 1-1 u samoj završnici.

Na kraju, stigao je dobiti i drugi žuti karton u 99. minuti. Prvi je zaradio u 93. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • DraženMuhvić 27.08.2017.

    Kada se od pet minuta nadoknade tri potroše na svadljivog trenera i odugovlačenje aktivne igre, odmah je sudac lopov?! Btw, a možda neisključenje Akea ne bi baš komentirali, jer nije u trendu?

  • komentator__Luka 26.08.2017.

    igra se dok šiti ne zabije, i onaj pep smiješan........treba mu još 300 milijuna i onda bi mogli pobijediti do 85. minute

  • blink4moment 26.08.2017.

    standardno lose sudenje u premiershipu...zalosno je sto mi se vecinu utakmice cinilo da dean radi solidan posao (iznad prosjeka premiershipa), ali je ake realno trebao dobiti crveni karton, a sudacka nadoknada je smijurija (podsjeca me na utakmicu chelsea-liverpool prije nekoliko sezona kad je liverpool u 98. izjednacio nakon sto nije sviran faul nad ramiresom)

Komentiraj...
Vidi sve komentare