To je to što me zanima!

Sudac Marić: Suspendirajte me iz sudačke organizacije

Bruno Marić koji je osumnjičen da je sudjelovao u namještanju utakmice Dinama i Hajduka '09. u finalu Kupa javnosti se obratio priopćenjem
Vidi originalni članak

Daruvarski nogometni sudac Bruno Marić kojeg je u srijedu ispitao Uefin istražitelj pod sumnjom u namještanje utakmice Dinama i Hajduka u finalu Kupa 2009. godine javnosti se obratio priopćenjem. Traži da ga njegova stranka HDZ stavi u "mirovanje", a od HNS-a traži da ga suspendira u savezu i sudačkoj organizaciji kako ne bi nanio štetu do okončanja ovog slučaja.

PRIOPĆENJE BRUNE MARIĆA:
"Poštovani,
svjedoci ste medijske harange koja se provodi protiv mene već nekoliko tjedana. Obavještavam vas da sam u slučaju koji se spominje (namještanje finalne Kup utakmice Dinamo-Hajduk) 18. kolovoza u prostorijama HNS-a obavio razgovor sa UEFA-im istražiteljem. Sa slučajem koji se spominje nemam apsolutno nikakve veze, niti sam ikad sudjelovao u nečasnim radnjama, kako u sportu tako i u civilnom životu.
Međutim svjestan činjenice da je ovaj slučaj jako medijski eksponiran te sam jučer iz priopćenja HNS saznao da u tom disciplinskom postupku imam status osumnjičenika, molim vas da moj status u Gradskom odboru stranke, Županijskom odboru i Predsjedništvu ŽO stavite u mirovanje do okončanja ovog slučaja. Ne želim da u razdoblju u kojem ću očito morati dokazivati svoju nevinost stranka koju smo zajedno osnivali trpi bilo kakvu političku štetu.
Koristim priliku da vas obavijestim da sam u četvrtak također putem svog odvjetnika g. Vladimira Gredelja uputio zamolbu Hrvatskom nogometnom savezu da me suspendira kako HNS-u i sudačkoj organizaciji kojom pripadam također ne bi nanio štetu do okončanja slučaja!
U nadi da ćete prihvatiti moju zamolbu srdačno vas pozdravljam!"

Idi na 24sata

Komentari 37

  • emaemily 19.08.2010.

    bahat i bezobrazan na n-tu

  • SmackThat 19.08.2010.

    Ma nemoguće da si u kradezeu i da si ercegovac, pa to sve pošteno i čestito!

  • JerkoKC 19.08.2010.

    I opet kriminalci uvezeni iz BiH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare