To je to što me zanima!

Sudac pao niz stepenice, susret u Biogradu odgođen: Čekao sam jubilej, a sad čekam operaciju...

Tomislav Kujundžić Lujan trebao je biti prvi pomoćnik na utakmici 3. NL jug, ali se poskliznuo tijekom izlaska na teren prilikom spuštanja niz stepenice, zbog čega je utakmica odgođena
Vidi originalni članak

Bit će sve dobro. Boli, ali što je tu je, glava je živa, rekao je sudac Tomislav Kujundžić Lujan nakon što se poskliznuo na stepenicama pri izlasku na teren uoči utakmice 10. kola 3. NL jug između Primorca i Vodica.

Lujan je trebao biti prvi pomoćni sudac na utakmici, ali se ozlijedio, a s obzirom na to da delegati utakmice nisu imali njegovu zamjenu, u dogovoru s predstavnicima klubova susret je na kraju odgođen. Odigrat će se u utorak s početkom u 15 sati, a ozlijeđeni sudac otkrio je što se dogodilo.

- Poskliznuo sam se na stepenicama pri izlasku na teren uoči početka utakmice, Bog me sačuvao da ne udarim glavom. Sreća u nesreći bila je što sam prsima pao na dno stepenica - rekao je Lujan za portal Dalmatinski nogomet.

NESVAKIDAŠNJA VIJEST Utakmicu u Dalmaciji odgodili zbog ozljede suca! Pao je niz stepenice i završio u bolnici

Otkrio je koje je ozljede zadobio u nezgodi.

- Razbijena brada i nekoliko šavova, dobio sam nekoliko šavova i na desnom koljenu i lom ramena tj. nadlaktice prema ramenu. Operacija je u utorak, ostavili su me u bolnici u Zadru.

Inače, Lujan je tajnik komisije nogometnih sudaca Splitsko-dalmatinske županije, a na utakmici u Biogradu trebao je obilježiti jubilej.

- To mi je trebala biti jubilarna stota utakmica kao pomoćni sudac u 3. NL Jug. Umjesto dobre utakmice, završio sam u bolnici čekajući operaciju - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RedDoor 22.10.2023.

    Sretan oporavak!

  • Rodzo 22.10.2023.

    Cini mi se da se on odma ujutro blagoslovio sa nekoliko Loza ,ni prvi ni zadnji sudac koji je na dopingu dosao suditi

  • karbon 22.10.2023.

    Bog te sačuvao, a tko je zaslužan što si se poskliznuo kad je riječ samo o zaslugama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare