To je to što me zanima!

Sudac Pedersen ipak nije vidio prostitutke na večeri

Danski sudački dvojac demantirao je informaciju da ih je Hrvatski rukometni savez pokušao podmititi prostitutkama na večeri za vrijeme SP-a
Vidi originalni članak

Na sastanku čelnika Hrvatskog rukometnog saveza s vodećim ljudima IHF-a na čelu s predsjednikom Hassanom Moustafom u Baselu razgovaralo se o dugu IHF-a HRS-u te o spornim izjavama danskih sudaca.
- Dobili smo službena priopćenja IHF-a, EHF-a te pisano priopćenje danskog sudačkog para Olsen i Pedersen u kojem opovrgavaju da je bilo pokušaja podmićivanja. Također negiraju da je na službenim večerama bilo sumnjivih djevojaka. Danci su pismeno čak i demantirali da su bilo što od toga rekli. Poduprli su nas svi delegati i suci koji su bili na spomenutim večerama negirajući bilo kakve pokušaje podmićivanja, a mi smo tražili da danski sudački par proslijedi tu izjavu svim hrvatskim medijima, što će oni i učiniti. Nanijeli su nam štetu i drago nam je da su se ispričali - rekao je predsjednik HRS-a Sandi Šola.
Dug s posljednjeg Svjetskog prvenstva zbog smanjenog kapaciteta dvorana HRS je procijenio na 3,5 milijuna kuna, a IHF se na sastanku obvezao da će isplatiti dogovoreni iznos.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lilo_09 03.04.2009.

    Sramota, stvarno tko je njih stavio za suce, i ti su ljudi imali tu cast da sude FINALE jednog SP-a u rukometu, ma sada mi je jos jasnija ona Baliceva reakcija, nije prihvatio medalju - nije sportski, a ovaj Pedersen je stvarno u duhu sportskog fair playa sto je da je ....

  • BERISLAE 03.04.2009.

    Da su bili dečkići tada bi ih uzeo,a ne prijavio!

  • crouch 03.04.2009.

    peder-sen tko zna sto si ti vidio te veceri ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare