To je to što me zanima!

Sudac pokazao 19 crvenih i morao prekinuti utakmicu

Zbog tučnjave tijekom ogleda dvaju španjolskih niželigaških klubova sudac je isključio sve osim trojice. A oni baš i nisu mogli sami nastaviti igrati
Vidi originalni članak

U tijeku je bila 54. minuta utakmice, domaći Recreativo je na svom travnjaku u gradiću Linensi vodio 1-0 protiv Saladillo de Algecirasa i dominirao igrom. Sudac Barro Escandon nije imao previše problema do tog trenutka. A onda - iskra! Isključio je jednog igrača domaće momčadi i izazvao totalni kaos. Poletjele su šake, gotovo svi igrači na terenu su sudjelovali u tučnjavi koja je ubrzo poprimila dramatične razmjere. Kada se sve malo smirilo, na scenu je stupio sudac Escandon. Podijelio je 19 crvenih kartona i istoga trenutka prekinuo utakmicu!
- Pa on nije normalan, ne znam što mu je. I igrači i navijači i obje Uprave željeli su da se utakmica nastavi, jedino on nije - žalio se sportski direktor domaće momčadi.
Sudac je igračima podijelio što su zaslužili, žurnim korakom otišao prema svlačionici i ušao u povijest. Rekord po broju crvenih kartona podijeljenih u jednoj utakmici dosad je bio - šest. Gospodin Escandon taj je rekord oborio triput! I još malo više...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Knight Cross 05.01.2009.

    hahaha lol koji like xD lolol

  • nikita 05.01.2009.

    mislim, halo, šta mu je? Uprave i navijaču su htjeli da se utakmica nastavi. A to što su se tukli, to nikom ništa. Ako bude i komisija radila po pravilima, pa svima udarila kazne po , recimo 3-4 utakmice, neka igraju sa juniorima. bilo bi lijepo pratiti i nastavak toga događaja..

  • JAX 05.01.2009.

    too care

Komentiraj...
Vidi sve komentare