To je to što me zanima!

Sudac se ispričao Arsenalu: Vrlo je razočaran zbog greške

Marriner je nakon utakmice priznao grešku iz 17. minute te se ispričao 'topnicima' preko Udruženja profesionalnih sudaca Engleske.
Vidi originalni članak

Sudac Andre Marriner u subotu je na londonskom derbiju između Chelseaja i Arsenala u 31. kolu Premiershipa u 17. minuti napravio veliku grešku kada je zbog namjernog igranja rukom na gol-crti umjesto Oxlade-Chamberlaina isključio Gibbsa.

Marriner je nakon utakmice priznao grešku te se ispričao 'topnicima' preko Udruženja profesionalnih sudaca Engleske.

- Andre je iskusan sudac i vrlo je razočaran zbog greške koju je napravio. Isključenje pogrešnog igrača je uistinu rijedak slučaj, no Marriner je razočaran zbog svoje greške. Ovom se prilikom ispričava Arsenalu - stoji u priopćenje Udruge.

Inače, greška se dogodila kod rezultata 2-0 za Chelsea, a na kraju su 'plavci' slavili sa 6-0 protiv 'topnika' te zadržali vrh Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • denis-zg 23.03.2014.

    Ma kakva isprika...treba suca kazniti za takvu grešku, jel je bio upučen i od igrača da nije on igrao rukom, a i trebao je porazgovarati s linijskim o tome...kako igrači plačaju svoje kazne s neigranjem ili novčanom kaznom tako bi trebao i sudac!!!

  • ecolozzi 23.03.2014.

    Palo je guženje bez obzira na crveni, tako neigra momčat za prvaka od sad nadalje pikiram na Chelsea za prvaka jer su ovdje najbolji čak ih ni City više neće moći zaustaviti, a žao mi radi Arsenala nakon dugo godina izgledalo je da su spramni i onda ovako gaće padnu.

  • makshardcore 23.03.2014.

    baš se čudim, inače suci griješe samo kad igra Barcelona, dakako na štetu njihovih protivnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare