To je to što me zanima!

Sudac, što je ovo?! Velšanin je ozlijedio Kovačića, a Bale zabio

Ben Davies sjurio se u sprintu i pokupio Matea Kovačića po nozi, a u nastavku akcije Gareth Bale zabio je za 1-1 protiv Hrvatske. Sudac Bjorn Kuipers nije se oglasio, je li i trebao?
Vidi originalni članak

Hrvatska je držala kontrolu nad utakmicom u Cardiffu od devete minute i gola Nikole Vlašića sve do nadoknade prvog dijela kad nam je zabio najbolji igrač Velšanina Gareth Bale nakon sporne situacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Mateo Kovačić prilazio je loptu na 30-ak metara od našeg gola kad mu je s leđa prišao Ben Davies i desnom nogom udario ga po njegovoj lijevoj, uzevši mu pritom loptu.

Sudac Bjorn Kuipers iz Nizozemske pustio je igru, Davies je potom proigrao Balea na lijevoj strani, a on je pogodio suprotni kut gola Dominika Livakovića za 1-1.

Kovačić je ostao ležati na travnjaku čim ga je Davies pokupio u naletu, primio je i liječničku pomoć i taj start nikako nije bio bezazlen. Čak je i britanski BBC priznao kako je igrač Walesa možda faulirao hrvatskog veznjaka, a nije bilo pomoći VAR-a jer se ne koristi u kvalifikacijama.

Mateo zbog tog udarca nije mogao nastaviti utakmicu, na poluvremenu ga je zamijenio Ivan Rakitić.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 14.10.2019.

    Naši su igrali samo prvo poluvrijeme kao da im je gol dovoljan.

  • mexpert 14.10.2019.

    Čemu služi VAR , postoji li zbog ovakvih situacija ????

  • Brick 14.10.2019.

    Opet nas pokralo. I opet ovaj sudac. Čini mi se da nas svaki put taj pokrade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare