To je to što me zanima!

Sudar divova: CSKA ide po sedmi, PAO po peti naslov

Zoran Planinić nije puno igrao, ali CSKA je ušao u finale Eurolige. A tamo se večeras s druge strane stajati Panathinaikos i trofejni trener Obradović
Vidi originalni članak

Zoran Planinić je protekle dvije sezone s Tau Ceramicom zapinjao u polufinalu. Ovoga put je bio u pravome dresu i ušao u svoje prvo finale Eurolige.
- Ne bi me iznenadilo da to bude velika taktička bitka, bez posebne ljepote - najavio je Zoki finale protiv Panathinaikosa. Njegov CSKA će se četvrtu godinu zaredom boriti za naslov, a u protekle tri dvaput je slavio i jednom izgubio od - Panathinaikosa.
- Protiv Olympiacosa u polufinalu nisu bili tako agresivni kao inače, ali mislim da će protiv nas igrati baš na taj način - kaže Planinić, koji je protiv Barcelone u polufinalu odigrao nepunih osam minuta. I donio ključan impuls CSKA-u u završnici, dodat će stručnjaci.
- Igrao sam malo, ali do poluvuremena sam mislio da neću ni ulaziti. Finale? Nemam pojma hoću li i koliko ću igrati - rekao je Planinić uoči sudara pravih košarkaških divova.
Panathinaikos je četiri puta bio prvak Europe. Do posljednje tri krune vodio ih je aktualni trener Željko Obradović, koji već ima šest naslova prvaka s četiri različita kluba. Moskovljani su prvaci bili šest puta, dvaput s Ettoreom Messinom, koji je još dvaput do vrha odveo i bolonjski Virtus. Dvije trenerske legende i 24 vrhunska košarkaša o novom prvaku Europe odlučivat će večeras od 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • veeelo6 03.05.2009.

    Jebeni HRT!!!!

  • JAX 03.05.2009.

    steta sto cu umjesto toga gledat hnl

Komentiraj...
Vidi sve komentare