To je to što me zanima!

Sudar titana za krunu u New Yorku: Roger protiv Novaka

Prvi i drugi nositelj US Opena borit će se za trofej u velikom finalu. Roger Federer ima nešto bolji međusobni omjer protiv Novaka Đokovića, no Srbin želi ići do kraja
Vidi originalni članak

Njihovo rivalstvo traje već devet godina, a okršaj u finalu US Opena bit će 42. u međusobnim dvobojima. Roger Federer ima jednu pobjedu više od Novaka Đokovića, a više od 25.000 ljudi prisustvovat će još jednom ogledu teniskih divova.

Đoković je ulaskom u finale postao tek treći čovjek u povijesti open-ere koji je u istoj godini igrao finale sva četiri Grand Slama. Tamo je, naravno, i Federer. Švicarac je srušio Srbina u posljednjem meču u finalu Cincinnatija prije tri tjedna.

- Već sam ostvario sjajan rezultat, ali žeilm napraviti taj završni korak i staviti ruke na trofej. Navikao sam na očekivanja i pritisak, to je dio onoga što radim - rekao je Đoković koji je u polufinalu pomeo Marina Čilića 6-0, 6-1, 6-2 za samo 85 minuta.

- Meč protiv Novaka nije samo napucavanje lopte, mislim da je to dobra stvar u našem rivalstvu. Jako je atletski zahtjevno boriti se protiv njega - kazao je Federer koji je u lovu na 18. Grand Slam bio gotovo jednako uvjerljiv u polufinalu protiv Stana Wawrinke (6-4, 6-3, 6-1), dok bi Novak pobjedom došao do desete titule na najvećim svjetskim turnirima.

Idi na 24sata

Komentari 330

  • RF 14.09.2015.

    Nikada Djokovic neće biti kao Federer. Tonse vidi i po publici, cijeli match svi navijaju za Fedexa. Nikad Djokovic neće imat takvo poštovanje kao što ga Federer ima.

  • Artusartus 14.09.2015.

    Kasnite u mnogo kom pogledu; balkanski Slaven je pobijedio alpskoga Nijemca.

  • slave veliki 14.09.2015.

    Djokovic je velesila...fedex je na pragu kraja karijere...gotov je...BRAVO Novak bravo....bravo za obadvojicu ipak je Novak CAR

Komentiraj...
Vidi sve komentare