To je to što me zanima!

Suglasnost Vlade: Hrvatska želi EP 2015. u Višnjiku i Areni

U rujnu 2015. u zadarskom Višnjiku igrale bi se utakmice jedne skupine sa šest ekipa, a u zagrebačkoj Areni igrale bi se utakmice od osmine finala na dalje...
Vidi originalni članak

Nestabilna situacija u Ukrajini natjerala je Fibu da premjesti Europsko prvenstvo 2015. a šansa za domaćinstvom, ili barem jednim dijelom, pružila se i Hrvatskoj

Vlada je danas dala suglasnost Hrvatskom košarkaškom savezu za podnošenje kandidature za organizaciju natjecanja jedne skupine i završne faze, a dobije li Hrvatska organizaciju, u rujnu sljedeće godine u zadarskom Višnjiku igrale bi se utakmice jedne skupine sa šest ekipa, a u zagrebačkoj Areni igrale bi se utakmice od osmine finala na dalje. 

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Vedran Mornar, ističe kako bi sve skupa koštalo 41 milijun kuna, ali bi se isplatilo kroz turistički promet i razne vidove promocije. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Bassa_1 24.07.2014.

    Ma ot kuda novac za ovo ???pa nije normalno, imamo Cibonu koja je u stečaju i može se ugasiti. Osim Cedevite nemamo ozbiljan ili financijski stabilan klub. I opet ćemo se zadužiti!

  • pipolino 23.07.2014.

    A što se tiće domaćinstav.Normalno da se igra u Splitu-koji više nema ozbiljan klub ili u Zadru-gdje se više ne igra ozbiljna košarka.A grad u kojem se jedino igra ozbiljna košarka - Zagreb - trebao bi to financirati.

  • pipolino 23.07.2014.

    Da li mislite da podrška vlade ima veze s prijateljstvom premjera i Emila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare