To je to što me zanima!

Suigrači obožavaju Kalinića: Pjevaju mu 'Niko is on fire'!

Igrači Milana putuju večeras u Sjedinjene Američke Države gdje će se pripremati za novu sezonu, a u autobusu na putu prema aerodromu suigrači su uspjeli nasmijati hrvatskog napadača posebnom pjesmom
Vidi originalni članak

Iako je iza njega jedno od najtežih ljeta u karijeri, Nikola Kalinić je, okružen ljudima koji ga podržavaju, čini se ipak uspio ostaviti iza sebe sve negativno što ga je okruživalo posljednjih mjesec dana.

Igrači Milana putuju večeras u Sjedinjene Američke Države gdje će se pripremati za novu sezonu, a u autobusu na putu prema aerodromu suigrači su uspjeli nasmijati hrvatskog napadača posebnom pjesmom.

Niko is on fire " su zapjevali uglas svi igrači predvođeni kapetanom Bonuccijem, Calhanogluom i Donnarummom, a video je na Instagramu objavio Nikola uz poruku: "Hvala vam dečki!"

Inače, još se uvijek ne zna hoće li Kalinić nastaviti karijeru u Milanu. 

Činilo se sigurnom da će otići, želio ga je Diego Simeone dovesti u Atletico, ali onda je Milan promijenio vlasnika i priča o transferima je pala u drugi plan.

Razvlačenje i odugovlačenje Talijana nije se navodno svidjelo Španjolcima koji su se odlučili okrenuti Olivieru Giroudu , ali Kalinićev agent tvrdi da Atletico još nije odustao od hrvatskog napadača.

"Kada Milan donese svoju odluku, onda ćemo mi razgovarati o tome," rekao je Tomislav Erceg Estadio Deportivu.

"Moramo čekati i vidjeti što će oni odlučiti. Atletico Madrid je zainteresiran, nema smisla to negirati."

" Sevilla ? Da, postoji nekoliko opcija, ali sve ovisi o Milanu," dodao je Erceg.

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • arow 24.07.2018.

    Svaku utakmicu je izvizdan a sad mu pjevaju Ode on na trznicu,Bonuci isto

  • samo_pozitiva 23.07.2018.

    Kako leđa negativac? A to da si se nasmijao ne vjerujem!

  • Danko_Bananko 23.07.2018.

    Ne znam uopće što se toliko medijskog prostora troši na tog rođaka srpskog košarkaša Nikole Kalinića i Sretka Kalinića - Zver.

Komentiraj...
Vidi sve komentare