To je to što me zanima!

Suigrači protiv Balotellija: Ma, ovo više nema smisla

Mario Balotelli (19), Interov napadač, nastavlja s ispadima u milanskom klubu, a novi je napravio na kraju prve polufinalne utakmice Lige prvaka
Vidi originalni članak

Domaći navijači su ga izviždali nakon utakmice, a problematični Balotelli je skinuo Interov dres te ga bacio sa sebe. Nastavak je to njegovih ekscesa, nakon što se javno slikavao s odjevenim Milanovim dresom, pa izjavama da navija za Milan, a ne za Inter... Trener Jose Mourinho je bio u stalnom "ratu" s njim, no dugo vremena su Balotelliju leđa čuvali vlasnik kluba Massimo Moratti, kao i suigrači. No, izgleda kako je kod svih iscurilo vrijeme i došao je prestanak strpljenja s njim.
- Niti ja nisam uvijek bio miljenik navijača, ali to je normalno. Doma imam troje djece i kako se ponašaju oni tako se ponaša i Balotelli - rekao je srpski nogometaš Dejan Stanković, a sukus mišljenja svlačionice iznio je kapetan momčadi, Argentinac Javier Zanetti.
- Uvijek smo bili uz njega, pomagali mu, tješili ga i davali snage i povjerenje za dalje. No, ovo više nema smisla. U večeri kada smo pobijedili Barcelonu on se ponio posve neprofesionalno. On definitivno nije dio momčadi. Dok su svi slavili on je od sebe odbacivao dres Intera - poručio je Zanetti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • graziella 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • reklakazala 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • baka22 21.04.2010.

    non ci sono negri italiani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare