To je to što me zanima!

Suigrači ubili nogometaša zbog loše odigranog seoskog derbija

Uganski nogometaš Churchill Owaci preminuo je nakon prijateljske utakmice lokalnih klubova. Skrivio je gol, izbila je tučnjava koja je nastavljena izvan terena, a završila je kobno za 22-godišnjeg sportaša
Vidi originalni članak

Lokalni nogometaš u okrugu Lamwo u sjevernoj Ugandi umro je u subotu nakon što su ga napali suigrači. Preminulog Churchilla Owacija (22) suigrači su navodno napali nakon što je tijekom prijateljske nogometne utakmice lokalnih nogometnih momčadi, iz mjesta Poba Parish, napravio pogrešku koja je dovela do gola suparničke momčadi.

Pogledajte video: Nogometni derbiji u Ugandi

Preminuli je stanovnik sela Tumanon, a igrao je kao središnji branič. Prema riječima predsjednika okruga Agoro Sub, Denisa Onyona, gorka razmjena uslijedila je među suigračima nakon primljenog pogotka koji je proizašao iz obrambene greške Owacija: 

NITKO NE ZNA MOTIV Bivši južnoafrički nogometaš upucan pred kućnim pragom

- Nasrnuli su na njega i počeli ga ga tući nakon čega su se razdvojili. Nakon utakmice, preminuli je u osveti gurnuo s bicikla jednog od ljudi koji su ga ranije pretukli što je izazvalo novu tučnjavu. Srušio se nekoliko metara od mjesta tučnjave i hitno je prebačen u bolnicu, gdje je nekoliko sati kasnije proglašen mrtvim - rekao je predsjednik okruga.

Glasnogovornik lokalne policije, Jimmy Patrick Okema, potvrdio je incident  i dodao da su dvojica osumnjičenika trenutno u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DeGogi 13.10.2020.

    U Hajduku bi davno vec svi bili mrtvi osim onog zadnjeg.

  • klokan_jack 13.10.2020.

    Takva rasa! Nebres si pomoc

  • fanatik_ 12.10.2020.

    Treba ih primiti u nase domove, vrlo su poznati po vrlo brzoj prilagodbi i postivanju tudjih zakona..

Komentiraj...
Vidi sve komentare