To je to što me zanima!

''Šuker nije u Bangkoku, to je odgođeno, sad je u Londonu''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik HNS-a ma cijeli niz poslovnih sastanaka. Između ostaloga, oko dogovora za prijateljsku utakmicu u ožujku, za što već ima 3 konkretne ponude...
Vidi originalni članak

Nakon što se nije oglasio niti nakon nereda u Milanu, niti nakon ne odigranog hrvatskog derbija u Maksimiru, Davor Šuker nije sudjelovao niti na sjednici Izvršnog odbora HNS-a na kojoj je Damir Vrbanović obznanio kako je Šuker u Bangkoku zbog službenih obveza u Fifinoj Komisiji za profesionalni nogomet. Međutim, Večernji prenosi kako se u Bangkoku ne održava nikakav Fifin sastanak.

- Nikakav službeni Fifin sastanak na kojem sudjeluje Davor Šuker se danas ne održava na Tajlandu - rekao je za Germanijak.hr glasnogovornik Fife David Noemi. 

Informacije je komentirao i glasnogovornik HNS-a.

- Vrbanović se zabunio. Predsjednik Šuker je još u petak bio u Hrvatskoj, a u subotu ujutro otputovao je u London. Put za Bangkok mu je odgođen za četvrtak gdje će, između ostaloga, sudjelovati na humanitarnoj utakmici World Legends. Vrbanović i Šuker jesu u stalnom kontaktu, ali ne na temu 'gdje si i što ima', nego po pitanju aktualnih problema i tema vezanih za rad HNS-a - rekli su u HNS-u te dodali:

- Ima niz poslovnih sastanaka. Između ostaloga, oko dogovora za prijateljsku utakmicu u ožujku, za što Savez već ima tri konkretne ponude zahvaljujući ovim pregovorima.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • AnnaGrgurić 26.11.2014.

    otišo čovjek malo na Tajland sa britishom.. nit bio u Bankoku nit ga vidio. malo Puchet,Bangla vo no!! B-)

  • piramida 26.11.2014.

    kladim se da je u zagrebu ,nesmje nista reci od mamica a iako rekne bitice sve naopako ,jedino sto zna da kaze je .SUKER JE BREND.

  • mario5350505 26.11.2014.

    samo me zanima zasto ljudi idu na utakmicu kad su ulaznice skupe,zamisli da ulaznica najmanje ako sam dobro vidio 70kn...Nemojte dolazit na utakmice to ce ih najvise zabolit HNS..

Komentiraj...
Vidi sve komentare