To je to što me zanima!

Šuker: Ponosan sam na igrače i trenera, glave gore, idemo dalje

Nemam kome što zamjeriti, naprotiv, ponosan sam na naše igrače i na stručni stožer. Hvala im za sve što su napravili u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Izborit ćemo Rusiju, rekao je Davor Šuker
Vidi originalni članak

Igrači kao da se ne mogu dogovoriti je li problem bio umor ili pristup, izostala je i reakcija izbornika kojem je pravilo o tri zamjene valjda glupo pa gotovo nikad ne mijenja trojicu, no Davor Šuker podsjetio je na stanje na tablici.

- Mi smo prvi, sami odlučujemo o svojoj sudbini, najkvalitetniji smo i siguran sam da idemo na SP - rekao je Šuker, koji je gledao utakmicu protiv Islanda s tribina.

Hrvatska je izgubila na Islandu 1-0, ali i dalje vodi četiri kola prije kraja.

- Nemam kome što zamjeriti, naprotiv, ponosan sam na naše igrače i na stručni stožer. Hvala im za sve što su napravili u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Izborit ćemo Rusiju, glave gore - rekao je Brend.

No samo jedan poraz u četiri preostale utakmice gurnuo bi Hrvatsku u užasnu situaciju.

- Nije bilo ugodno u svlačionici. Island nije bio bolji, ali pobijedio nas je, više na sreću - rekao je Lovre Kalinić.

Modrić: Bili smo potrošeni; Perišić: Nije problem umor, već pristup

- Razočarani smo rezultatom, a onda i našom igrom. Sporo, bez kretanja... Nije da nismo htjeli, jednostavno smo izgledali prazno i potrošeno - dodao je kapetan Luka Modrić, koji je jedini zaslužio prolaznu ocjenu.

- Ovo se više ne smije ponoviti. Poraz je dio sporta, ali ne smijemo izgubiti na ovakav način. Morali smo pokaazati više borbe i želje - rekao je Mandžukić.

- Glave su nam u podum nema tu previše priče. Nismo bili pravi, ali ima još dosta do kraja - rekao je Domagoj Vida, a Perišić dodao:
- Nije problem umor, problem je bio pristup. Znali smo kako će igrati, a nismo bili spremni. Moramo što prije ovo zaboraviti. Ne znam što se dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • rečan87 12.06.2017.

    Šuker ponosan,pa zar on to ima,mislim da ovdje neko nekom zavlači duboko,tj. lud zavlači budali, da ne budem prost

  • 12.06.2017.

    Meni se čini da ti Šukeru ne znaš značenje riječi PONOS.....da ti pomognem kad tražiš u rječniku,to je ono što ti NEMAŠ,ponos xD

  • hrvoje123456 12.06.2017.

    Kakva smo mi lakrdija od saveza. Cacic jucer prvu izmjenu radi u 62 minuti, a onda drugu u 88, u igru ulazi Santini koji ima 2 minute da napravi nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare