To je to što me zanima!

Šuker predložio da Poljud bude domaćin Uefa Superkupa 2020.

Smatram kako bi stadion Poljud sa svojom prepoznatljivom vizurom te grad Split, kao provjereno turističko odredište, bili odlično odredište za utakmicu Uefa Superkupa, rekao je predsjednik HNS-a
Vidi originalni članak

Vjerujem da zajedničkim snagama Hrvatskog nogometnog saveza i Hajduka, uz podršku grada Splita, možemo izraditi kvalitetnu kandidaturu koja bi imala šanse pobijediti u nadmetanju za ovaj veliki nogometni spektakl, rekao je Davor Šuker.

Šuker je predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu te gradonačelniku Splita Andri Krstuloviću Opari poslao dopis s prijedlogom o eventualnoj kandidaturi Splita za domaćinstvo Uefinog Superkupa 2020. godine, natjecanja u kojem se za trofej bore pobjednik Lige prvaka i Europske lige. HNS je dopis poslao Splitu nakon što su iz Uefe pozvali zainteresirane nacionale saveze da se kandidiraju, piše na stranici HNS-a.

Šuker: Slika s Poljuda obišla bi svijet

- Smatram kako bi stadion Poljud sa svojom prepoznatljivom vizurom te grad Split, kao provjereno turističko odredište, bili odlično odredište za utakmicu Uefa Superkupa. Hrvatska nikada nije bila domaćin takve utakmice i vjerujem da nam je ovo dobra šansa dovesti u Hrvatsku europsku nogometnu kremu i tisuće navijača iz cijele Europe, dok bi slika s Poljuda otišla u cijeli svijet - rekao je Šuker, koji je pozvao predstavnike Hajduka i grada Splita na sastanak u ponedjeljak 18. prosinca.

Nedavno su Andro Krstulović Opara i Ivan Kos odbili sastanak s HNS-om i Šukerom na temu poboljšanja nogometne infrastrukture.

'KOŠARICA' IZ SPLITA Brende, ne treba, frende: Opara i HDZ otkantali Šukera i HNS!

- Pet godina zatvoreni ste prema klubovima, navijačima i cijeloj nogometnoj javnosti. Zapustili ste HNL, a novce koji pripadaju hrvatskom nogometu, trošili ste netransparentno i nenamjenski. Sada prije izbora pozivate na razgovor. Pet godina niste riješili niti jedan problem hrvatskog nogometa, dapače, Vi ste postali jedan od njegovih najvećih problema.Ne želimo sudjelovati u još jednom Vašem igrokazu i odbijamo poziv na ovaj sastanak - dopis je koji je tada potpisao Ivan Kos.

Možda ovaj put bude drugačije...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • FJAKA 15.12.2017.

    Što dalje od ST to bolje

  • kajzanavek 15.12.2017.

    Pa vama nikak ne valja. Kaj bi govorili da nije to predložil? P.S. Nisam nikakav simpatizer tog lika, kao ni njegovog gazde. JeDeno ću proslavit kad odu sa dužnosti.

  • alcapone123 15.12.2017.

    Opančaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare