To je to što me zanima!

Sukob u TAU Ceramici: Amerikanci protiv Spahije

Američkog centra Willa McDonalda čelnici kluba suspendirali su zbog neprimjerenih izjava na račun trenera, bivšeg hrvatskoga izbornika
Vidi originalni članak

Neki naši igrači imaju problema s mentalitetom, izjavio je prije nekoliko dana trener Tau Ceramice Neven Spahija i izazvao pravu malu pobunu unutar momčadi. Prozvanim se osjetio Amerikanac Will McDonald, koji je treneru odgovorio medijskim istupom.
- Očito je da kod nas igraju samo trenerovi ljubimci. Trener je taj koji ne ispunjava kriterije ove momčadi, čovjek jednostavno nije na razini potrebnoj da radi ovaj posao - rekao je McDonald i ubrzo potom zaradio suspenziju.
Iz kluba su obrazložili da su svoga 29-godišnjeg centra iz momčadi udaljili zbog nediscipline. No jednaka mjerila istodobno nisu vrijedila za Petea Mickaela, još jednog igrača koji se "očešao" o sposobnosti hrvatskog trenera.
- Problem je mentalitet? Ako je tako, krivica je trenerova. U košarci su treneri odgovorni za stvaranje pozitivnog mentaliteta - rekao je drugi Spahijin Amerikanac.
Dva glavna lika ove priče bili su i sudionici incidenta potkraj siječnja ove godine. Na povratku iz noćnog izlaska izazvali su prometnu nesreću, a s njma su bili i suigrači Jasaitis i Fernandez. Ovo im je već drugi ispad, a pred Tau Ceramicom je najvažniji dio sezone. Početkom svibnja u Madridu će igrati na Final Fouru. S McDonaldom ili bez njega, tek ćemo vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare