To je to što me zanima!

Sulić: Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za repku

Čovjek me odbacio iako sam želio igrati. Bio sam kod specijalista u Mađarskoj i oni su mi dali dozvolu za igranje, rekao je Renato Sulić, ponajbolji igrač Veszprema
Vidi originalni članak

Prošle sezone sam igrao bolje nego ikad u karijeri. Zaista je to bila sjajna godina, rekao je Renato Sulić, koji je s Veszpremom odlično krenuo u Ligi prvaka, dvije utakmice i dvije pobjede.

Renato Sulić jedan je od najboljih europskih pivota, no za njega nema mjesta u reprezentaciji. S izbornikom Slavkom Golužom se posvađao tijekom priprema za prošlogodišnji rukometni SP i nijedna strana ne želi popustiti.

- Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za reprezentaciju. Čovjek me odbacio iako sam želio igrati - rekao je Sulić.

Goluža ga je s priprema poslao kući zato što su liječnici reprezentacije Suliću dijagnosticirali trombozu.

- Bio sam kod specijalista u Mađarskoj i oni su mi dali dozvolu za igranje.

Goluža je ipak odlučio više vjerovati liječnicima reprezentacije i Sulića je poslao kući na liječenje.

- Rekao sam Goluži da sam spreman i da ću igrati na svoju odgovornost, no on nije želio ni čuti. Za mene je igranje u reprezentaciji svetinja i nije mi jasno da netko može odbiti takvog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Iveq 13.10.2011.

    Renato pa i sam znaš da je Goluža POLUIDIOT

  • salem 13.10.2011.

    Svaka čast Suliću, Liga prvaka 2010/2011 Renato Sulić jedan od tri hrvatskih igrača u top 50 strijelaca, 24 mjesto- 57 golova, svaka mu čast na izričaju ovakvih riječi preko medija, svi oni koji su bili blizu i u reprezentaciji dobro poznaju taj osjećaj, to je vjerojatno nešto neopisivo, ali kad vam taj osjećaj netko konstantno ubija na razno razne načine , to nije to. Ovo je samopoštovanje , pa zar ga ne bi morali imati svi reprezentativci i sportaši kako bi mogli davati svoj maksimum, drago nam je čuti Sulića, Metličića, Alilovića , Džombu i druge i čitati njihova mišljenja, samo naprijed...

  • MarijaDumbovic 12.10.2011.

    ma ako nije do 30-e godine godine igrao za reku sta ima sad..

Komentiraj...
Vidi sve komentare