To je to što me zanima!

Sunderland s Moyesom ispao iz Premier lige, novi remi Bilića

Moyesova momčad je ove sezone od 34 odigrane prvenstvene utakmice pobijedila samo pet puta, posljednji put u veljači. Današnjim porazom Sunderland je ispao iz lige
Vidi originalni članak

Sunderland je poražen od Bournemoutha s 0-1, a to je znači da su David Moyes i njegovi igrači ispali iz Premier lige četiri kola prije kraja prvenstva.

Crne mačke su primile gol u 88. minuti utakmice, a presudio im je Joshua King. Sunderland je ovim porazom došao na nedostižnih 13 bodova 17-plasiranom Hullu.

Moyesova momčad je ove sezone od 34 odigrane prvenstvene utakmice pobijedila samo pet puta, a posljednji su put slavili u veljači kada su s 4-0 bili bolji od Crystala.

West Ham je na gostovanju kod Stoke Cityja odigrao 0-0 u izjednačenoj utakmici u kojoj su obje momčadi imale po četiri udarca u okvir gola. 

Leicester je golom Jamesa Vardyja s 1-0 pobijedio WBA. Napadač lisica se u strijelce upisao u 43. minuti igre.

Remi od 0:0 su odigrali i Southampton i Hull City.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nikola54 29.04.2017.

    Bilo je i vrijeme,postali su dosadni sa izvlacenjem u zadnjim kolima..

  • Xyster 29.04.2017.

    Eve sezonu netipično ima 7,8 momčadi koji još nisu osigurali opstanak već ima fali bod ili dva do te granice od 40 bodova stoga ovi rezultati i ne čudi, posebno kada se pogleda postava i to pogotovo West Hamovu koji je startao sa 7 defenzivnih igrača već drugu utakmicu zaredom. Ne znam koliko će ovaj način pomoći Biliću, ali i ostalima tipa Puel iz Sauthamptona, Mazzarija iz Watforda ili Hughesa iz Stoka da zadrže posao i sljedeće sezonu jer ti klubovi su imali veće ambicije od skuplanja remija u zadnjim kolima da se osigura ostanak. Sunderland je ispao nakon deset godina iako su se već predali u prvom mjesecu i to najbolje svjedoči činjenica da još nisu smijenili Moyesa koji ništa nije napravio osim uhljebio par svojim igrača iz Evertona i Uniteda. Ali i Sunderland je već par sezona na rubu ispadanja te su samo kupili novac od lige. Klub koji je u velikim dugovima sa polupraznim stadionom i sigurno se neće tako brzo vratiti u prvu ligu. Bez Defoa i golmana Pickforda ne bi skupili ni 10 bodova

  • jmdelpotro 29.04.2017.

    Defoe igračina ipo

Komentiraj...
Vidi sve komentare