To je to što me zanima!

Sunsi na Giru računaju već u utorak protiv Portlanda

Bivši reprezentativac tijekom utorka bi i službeno trebao postati igrač Phoenixa, momčadi koja će u doigravanju igrati važnu ulogu
Vidi originalni članak

Glavni menadžer košarkaške momčadi Phoenix Suns, Steve Kerr, izjavio je kako bi Gordan Giriček mogao biti u momčadi već u ogledu između Sunsa i Portland Trail Blazersa u utorak. Bivši hrvatski reprezentativac napustio je Philadelphia 76erse u petak, kad mu je klub dopustio da otkupi svoj ugovor i postane slobodan igrač. Trener kluba iz Arizone, Mike D'Antoni, Zagrepčanina vidi kao idealnog igrača za rotaciju, a posebno računa na njega zbog toga što ga cijeni kao iskusnog šutera.
- Ne dođe li do nekog iznenađujućeg obrata, Giriček bi se mogao skinuti već protiv Portlanda - rekao je Kerr, bivši pouzdani košarkaš Chicago Bullsa za East Valley Tribune.
Za vrijeme kratkog boravaka u Philadelphiji hrvatski košarkaš odigrao je tek 12 utakmica, te ostvarivao učinak od 3.1 koša, 1.2 skoka i 0.9 asistencija za prosječnih devet minuta igre. Prema najavama vodećih ljudi Phoenixa, u Sunsima bi mu minutaža trebala biti veća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare