To je to što me zanima!

Superkup: Barca bez obrane ide na nikad motiviraniji Porto

Osvoji li europski Superkup (20.45 sati), Josep Guardiola postat će najtrofejniji trener Barcelone u povijesti, a klub bi se petim trofejem izjednačio s Milanom
Vidi originalni članak

Da sam drukčije odgojen, možda bih podlegao iskušenjima sjaja i kockarnica Monte Carla. Međutim, ako mi je bilo dosadno, jednostavno bih otišao prošetati, rekao je Barcelonin branič Eric Abidal, koji je ozbiljnu profesionalnu karijeru počeo u Monacu. 

Sad se s europskim prvakom vratio na mjesto na kojem je sve počelo kako bi protiv Porta pokušao osvojiti još jedan Superkup, baš kao i prije dvije godine protiv Šahtara.

Abidal će vjerojatno uskočiti u neuobičajenu ulogu stopera jer su Puyol i Pique ozlijeđeni, a i novopridošli Alexis Sanchez priliku će dobiti s klupe. Porto je kompletan, ali nema više ubojitog napadača Falcaa, koji je otišao u Atletico, te trenera Andrea Villas-Boasa, koji je preuzeo klupu Chelseaja. No još je tu Hulk, “nabrijan” do maksimuma.

- Ne možemo biti motiviraniji! Barcelona je najbolja na svijetu i osvojiti trofej protiv nje bilo bi zaista posebno - najavio je. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Notorious Nike 26.08.2011.

    za barcu se navija dugo dugo, dok su tam igrali jos ronaldo, kluivert. zvijer stoickov, koeman, laudrup, guardiola, romario, rivaldo itd da ne nabrjam dalje, a ne dok je doso ronaldinho, on je samo jedan od najboljih svjetskih igraca koji su igrali u barci...jer stvarno nemozes ih sve na jedno mjesto kolko je legendi bilo...

  • jabulario 26.08.2011.

    kolko ja znam barca je superkup osvojila 3 PUT...

  • hrvojet 26.08.2011.

    jebo te real!!navijam za barcu 30 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare