To je to što me zanima!

SuperMANchester: Vragovi do Rima nepodnošljivo lako

Arsenal je pao za 11 minuta. Ronaldo, Ferdinand, Rooneyi društvo djeluju nezaustavljivo. Wenger je izgubio i finale Lige prvaka, ali ovaj poraz je bolniji
Vidi originalni članak

Pitanje je hoćemo li ikad više odigrati ovako važnu utakmicu. Ovo je 90 minuta našeg života, moramo dobiti i dobit ćemo je!
Tim riječima Cesc Fabregas ušao je u dvoboj protiv Uniteda, a u tom dvoboju života “umrli” su za jedva 11 minuta. Prvi ozbiljniji prelazak na Arsenalovu polovicu i polufinale je završilo. Mladi Gibbs se poskliznuo, lopta je došla do Parka i gotovo.
Arsene Wenger samo je nepomično ostao stajati, zurio u prazno, svjestan da je pred njegovim igračima nemoguća misija. Vrlo brzo primili su drugi pa treći gol, a jedan od najcjenjenijih trenera današnjice tonuo je sve dublje i dublje.
- Nikad u životu nisam bio tužniji i jadniji. Vjerovali smo da možemo u finale, da ćemo razveseliti navijače... Sad kad vidim njihova lica, samo im se želim ispričati.
Utučeni Wenger nije mogao doći k sebi, ali nakon nekoliko dana vjerojatno će postati svjestan da više nisu ni mogli učiniti. Sve nade nestale su nakon Gibbsove pogreške. Taj dečko jednog će dana biti vrhunski igrač, ali pobijediti United s igračima koji to tek trebaju postati nije moguće.
Godinama se pripremaju za budućnost, koja nikako da dođe. Za razliku od Wengera, Alex Ferguson ima bazu koju nadograđuje jednim, maksimalno dvama igračima. Zato je i uspio. Drugi put zaredom je u finalu Lige prvaka, odlazi u “vječni grad”, a ovaj Manchester United oduvijek onamo i pripada.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tahuti 07.05.2009.

    ManU- barca nije ove godine odigrala niti jednu tekmu protiv A klase,ni sinoć ništa nisu pokazali. dobiće bibera u rimu!!!!!!!!!!

  • fnatic_zg 07.05.2009.

    Bit ce to sasvim druga utakmica nego Barca - Chelsea. Barca bi trebal bit kompletna i nadajmo se da ce sudac biti pravi.

  • badboy1 06.05.2009.

    bravo man svaka cast,a pogotovo tebi CR7

Komentiraj...
Vidi sve komentare