To je to što me zanima!

Na korak do Eura: Mlada repka slavila protiv Grčke s 2-0...

Hrvatska U21 reprezentacija svladala je Grčku u Puli s 2-0 i tako došla na samo jedan koračić do plasmana na Europsko prvenstvo, po prvi puta nakon 2004. godine...
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija do 21 godine svladala je vršnjake iz Grčke s 2-0 i tako došla na korak do plasmana na Europsko prvenstvo, po prvi puta nakon 2004. godine. 

Iako su Grci bolje otvorili utakmicu te imali strašan zicer u trećoj minuti, 'Mini Vatreni' se nisu predavali te su mirno čekali svoju šansu, koju su i dočekali. 

U 41. minuti Nikola Vlašić primio je jednu loptu u kaznenom prostoru Grčke, a onda se odlično okrenuo i pucao prema golu gostiju. Lopta se na putu do mreže odbila od jednog igrača Grčke i tako prevarila golmana za Vlašićev peti gol u posljednjih šest utakmica.

S tih 1-0 otišlo se na odmor, a onda je Hrvatska drugo poluvrijeme otvorila puno bolje nego prvo. Prijetili su 'Mini Vatreni' cijelo vrijeme, a posebno raspoložen bio je Alen Halilović

Strašan pritisak mlade repke se isplatio već u 65. minuti kada je Nikolaou neoprezno faulirao Jakoliša i zaradio drugi žuti karton čime su Grci ostali s igračem manje. 

Naravno, to je dalo dodatni vjetar u leđa našim reprezentativcima koji su preko Brekala došli do konačnih 2-0 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Ovom pobjedom 'Mini Vatreni' zasjeli su na prvo mjesto tablice koje ih vodi direktno na Europsko prvenstvo sljedeće godine u Italiji i San Marinu. 

Hrvatskoj reprezentaciji do 21 godine sada slijedi ogled sa San Marinom, a ukoliko naši reprezentativci ostvare pobjedu plasirat će se na Europsko prvenstvo po prvi puta nakon 2004. godine i famozne generacije predvođene Srnom, Eduardom, Kranjčarom, Pranjićem...

Idi na 24sata

Komentari 76

  • NEO 23 12.10.2018.

    Halil nadolazeca zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije ali ode su komentatori prije govorili da je propa i da ceze nema sad im je dobar judi se okricu kako vitar puse

  • IlijanMax 12.10.2018.

    Bravo dečki ajmo uzeti to euro

  • mkirilenko 12.10.2018.

    Halilovic je sjajan. Ma u biti svi, odlicna repka

Komentiraj...
Vidi sve komentare