To je to što me zanima!

Supruga suca koji je razljutio 'vatrene' prodaje vruće fotke

Pitana se suđenjem počeo baviti 2007. godine dok se tri godine kasnije našao na Fifinoj ljestvici sudaca. Sudio je na SP-u u Brazilu 2014., a godinu dana kasnije oženio je Romi Ortegu
Vidi originalni članak

Nestor Pitana (47) poznati je argentinski nogometni sudac kojeg Hrvati najviše pamte po tome što je dijelio pravdu u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi protiv Francuske i imao neke sporne odluke.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček 'vatrenih' 2018. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim zbog suđenja, tema u medijima postao je i zbog svoje bolje polovice koja žari i pali na OnlyFansu. Pitana je u braku s plavokosom manekenkom koja na društvenim mrežama nerijetko golica maštu obožavateljima, a u bračne vode uplovili su 2015. godine. 

Bilo je to godinu dana nakon što je debitirao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje je sudio četiri utakmice, a suđenjem se počeo baviti 2007. godine dok se tri godine kasnije našao na Fifinoj ljestvici sudaca. 

Atraktivna Romi uoči finala SP-a u Moskvi bila je u centru pozornosti nakon što je na Instagramu podijelila fotografije koje bi bile dostojne naslovnice Playboya. 

Pitana slovi kao jedan od najboljih Fifinih sudaca, a njegova supruga sadržaj na OnlyFansu prodaje ekskluzivni sadržaj za 29 eura mjesečno. 

Od prve supruge rastao se neposredno prije nego što je započeo vezu s Romi, a jednom je prilikom u kameru joj je poručio: 

- Dušo, šaljem ti veliki poljubac i u nedjelju ćeš biti moja žena. Volim te i budi sretna - rekao je tada. 

Neki ljubitelji nogometa bili su iznenađeni kada su saznali da Pitana ljubi ovu plavokosu manekenku, ali Hrvatima će ipak najviše ostati u pamćenju zbog nedosuđenog zaleđa pri autogolu Mandžukića, kao i odglumljeni prekršaj Griezmanna koji je tome prethodio, ali i ruke Ivana Perišića zbog koje su Francuzi dobili penal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • svimajednako. 03.09.2022.

    I naše sve pjevačice

  • maliplavi124 03.09.2022.

    to ti je za francusku, zna se sta je karma

  • 03.09.2022.

    kako vruce pa ne pece ih ....o boze 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare