To je to što me zanima!

Sušića želi i Sevilla, Splićani će ipak pričekati Interovu ponudu

Veznjak Hajduka blizu je odlaska iz kluba, a Hajduk bi na njemu mogao zaraditi pet milijuna eura. Sevilla je spremna ponuditi i više od toga jer joj hitno treba veznjak
Vidi originalni članak

Hajduk se dogovorio s Interom oko prelaska Tina Svena Sušića na stadion Giuseppea Meazze. Problem je prevelika potrošnja milanskog kluba u ovom prijelaznom roku jer su već stigli Xherdan Shaqiri i Lukas Podolski, pa Inter mora nekoga prodati kako bi osigurao sredstva za bosanskohercegovačkog reprezentativca. 

Hajduku bi uplatio milijun eura odmah, ostavio veznjaka na posudbi do ljeta, kad bi s još četiri milijuna eura dovršio transfer Sušića. Iako su čelnici "bijelih" spremni pričekati još desetak dana, možda se predomisle s obzirom na druge ponude za TSS-a. 

Sevilla je, naime, poslala ponudu na Poljud, a španjolski prvoligaš spreman je platiti više nego Inter jer želi Tina Svena odmah vidjeti u svojim redovima. 

Moguće je da Sevilla i Inter nisu jedini koji će licitirati za Sušića. Već prije spominjao se interes Bordeauxa, Arsenala, Chelseaja i Dnjipra

Idi na 24sata

Komentari 28

  • antijugoslavencina 15.01.2015.

    Torcida je bila bitan faktor u Kolindinoj pobjedi: http://glasbrotnja.net/sport/torcida-uz-kolindu

  • drzsee 15.01.2015.

    vec su ga 10 puta prodali izgleda....prodat ce ga za 2 mil max za struju i vodu da imaju...

  • Vuneni travojed 14.01.2015.

    Opet se smišljaju članci u vezi TSS-a. 500 000 eura je za njega plafon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare