To je to što me zanima!

Sušićevi "zmajevi" uvjerljivom pobjedom započeli pripreme...

Sav prihod od ulaznica (oko 320.000 kn) će donirati za stradale u poplavama. Igrači su izašli s transparentom na kojem je pisalo "Pomozite BiH, Hrvatskoj i Srbiji"...
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine visokom je pobjedom otvorila pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. "Zmajevi" Safeta Sušića u Gradačcu su s 5-0 svladali mladu reprezentaciju BiH.

Po dva su gola postigli Ibišević (43. i 67.) i Višća (53. i 86.), a jednom je strijelac bio Salihović (32.). Sušić je svim igračima dao šansu pa su samo Mujdža i Ibišević odigrali čitavu utakmicu.

Inače, sav prihod od ulaznica (oko 320.000 kuna) će donirati za stradale u poplavama koje su pogodile BiH. Igrači su na teren izašli s transparentom na kojem je pisalo "Pomozite BiH, Hrvatskoj i Srbiji".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • shevchenko 24.05.2014.

    hahahah koji ''ponos'' samo nek oni igraju slabe utakmice kada dodu na Argentinu vidjet ce da nisu jaki a nikada nisu ni bili sreca kad tada nestane kao i protiv egipta. mislim sve je jasno tko se razumije u nogomet :)

  • poljoo 24.05.2014.

    Sa onakvom igrom nece doci ni do wc-a, izveo manekene u prvom poluvremenu, dosadniju utakmicu nisam gledo...dok hrvati pozivaju strucnjake po irskoj za gps i onog za analizu timova, susic prica gluposti i vodi vise golmana nego napadaca, nazalost to je kvota zbog bratica morala tako izgledati! Osim toga dao invalidu u ruku da nosi lopte, kako vas nije stid, sto mu niste sta drugo dali da radi ne da nosa lopte ne moze covjek uzet u ruku loptu kako treba jos da nosa vrece...sramota....fuj

  • micek 23 23.05.2014.

    Hvala susjedi,vratit ćemo sigurno isto ako ne (daj Bože) i više!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare