To je to što me zanima!

Susjedi kostolomci: Lomili su ih, sad ih moraju gledati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Taylor i Shawcross lomili su igrače Arsenala, a sad su ih moraju gledati. Taylor Eduardu maše preko ograde, Shawcrossu sad pomažu suigrači
Vidi originalni članak

Branič Stoke Cityja Ryan Shawcross poslijepodne je ugrozio karijeru Aaronu Ramseyu (19), a navečer dobio poziv u englesku reprezentaciju. Uplakan je napustio travnjak u ogledu s Arsenalom pa sljedeći došao u Arsenalovo susjedstvo.
Capellova momčad smještena je u luksuznom hotelu Sopwell, a trenira u - Arsenalovu kampu!
- Shawcross sad treba potporu, nikad on ne bi namjerno nekoga ozlijedio. Pomoći ćemo mu da se izvuče iz ove teške situacije - rekao je Wayne Rooney.
A dok suosjećajni engleski reprezentativci u susjedstvu pomažu kostolomcu Shawcrossu, o Ramseyevoj polomljenoj potkoljenici brine se dr. Khalid Baloch.
- Vidjevši kako je Aaron stradao, sjetio sam se Eduarda. Uklizavanje je bilo slično, a i lom je gotovo jednak - kaže dr. Baloch, koji je operirao je oba stradala Arsenalova nogometaša.
Ramseyevi suigrači gledat će Shawcrossa samo ovih nekoliko dana, a naš Eduardo svog “krvnika” stalno ima u susjedstvu.
Dvije godine nakon što je divljačkim startom “ukrao” Eduardu EP, Martin Taylor član je drugoligaša Watforda, čiji je trening-kamp odmah pokraj Arsenalova.
- Eduardo je prošao vrlo teško razdoblje, ali on danas ponovno igra i jako sam sretan zbog toga - rekao je Taylor (30).
Pitanje je samo koliko je Eduardo sretan što mu je Taylor na nekoliko stotina metara zračne linije.
- Nikad nisam pogledao to njegovo uklizavanje. A ni neću, nema šanse - odlučno kaže Dudu.
Kavu sigurno neće piti zajedno, a ni Ramsey neće nestrpljivo čekati okupljanja reprezentativaca...

SHAWCROSSA U ARSENALU MOGU SRESTI NA HODNIKU
U hotelu Sopwell Englezi su kao pod staklenim zvonom, nitko nema pristup. Konferencije za novinare zato su tamo gdje i treniraju, u Arsenalovu kampu. Cesc Fabregas u subotu se hvatao za glavu vidjevši što je Shawcross učinio Ramseyu, a poslije dva dana mogao ga je sresti na hodniku.

WATFORD
Sagradivši novi kamp, Arsenal je stari prepustio - Watfordu. Drugoligaš trenira nekoliko stotina metara od “topnika”. Martin Taylor, ako baš želi, može mahnuti “žrtvi” Eduardu preko ograde...

ARSENAL

U Arsenalovu kampu je deset igrališta, a dva imaju i podno grijanje. Dudu i suigrači na treninge odlaze u London Colney, od Emiratesa udaljen 20-ak minuta vožnje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Filip_u 03.03.2010.

    ovaj kaj je strgo nogu ramseyu je skroz druga prica od taylora, tu su bila oba dva u duelu i noga je mogla puknuti i ovom drugom isto , dok je ovaj taylor bas uklizao eduardu

  • cr9ibra9 03.03.2010.

    meni se čini ovaj dečko koji je slomio nogu ramseyu sasvim dobar ... plače jer je nekom slomio nogu

  • Marin16 03.03.2010.

    Koji debilan clanak, sta s tim ako su blizu nije da ce opet polomit noge namjerno

Komentiraj...
Vidi sve komentare