To je to što me zanima!

Susjedi prekinuli prvenstvo i proglasili prvaka: Sarajevo u LP, Borac, Zrinjski i Željezničar u EL

Susjedi su odigrali 22 kola, a vodeća momčad Sarajevo je proglašena prvakom. Najbolju ligu napuštaju Čelik i Zvijezda 09, dok će osim Sarajeva (Liga prvaka) u Europi igrati Željezničar, Zrinjski i Borac
Vidi originalni članak

Natjecateljska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je donijela odluku o prekidu Premijer lige i Kupa Bosne i Hercegovine. Odluku mora potvrditi Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Susjedi su odigrali 22 kola, a vodeća momčad Sarajevo je proglašena prvakom. Najbolju ligu napuštaju Čelik i Zvijezda 09, dok će osim Sarajeva (Liga prvaka) u Europi igrati Željezničar, Zrinjski i Borac (Europska liga).

Prekinut je i Kup Bosne i Hercegovine u čijoj završnici su trebali igrati Željezničar, Zrinjski, GOŠK i Široki Brijeg, a ove odluke Natjecateljske komisije treba potvrditi i Izvršni odbor narednih dana.

Iako su i Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Slovenija nastavile ili će nastaviti sezonu, u BiH nogometa najvjerojatnije neće biti do početka kolovoza.

Može se reći da je dobra stvar što su odigrana 22 kola, odnosno, svi su međusobno igrali po dva puta pa je odluka o prvaku bila podosta logična, ali se unatoč tome spremaju tužbe. Prvu je tužbu protiv Saveza najavio predsjednik Zvijezde 09.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • darko620 01.06.2020.

    Malo nelogično po mom mišljenju izbacivanje klubova. Neka klubovi iz druge lige odigraju play-off za prvu i onda sljedeće sezone umjesto dvoje izbace četiri kluba

  • dottie 01.06.2020.

    Steta za Čelik da onakav stadion igra 2.ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare