To je to što me zanima!

Suza suzu goni! Yannick Noah plakao dok je svirala himna...

Francuzi su u oba dana jako emotivno doživjeli svoju himnu i pjevali iz sveg glasa. Upravo će tu domaćinsku atmosferu i emotivnost izgubiti Davis Cup uvođenjem novog formata...
Vidi originalni članak

Emotivni Francuzi su opet zaplakali! Nakon Nicolasa Mahuta koji je pustio suzu u petak prije meča Borne Ćorića i Chardyja, ovaj put je zaplakao izbornik Yannick Noah tijekom intoniranja francuske himne.

Francuzi su u oba dana jako emotivno doživjeli svoju himnu i pjevali iz sveg glasa. Upravo je to ono što će se izgubiti narednih godina kada se Davis Cup počne igrati po novome formatu. Noah je bio izričiti protivnik toga i žestoko oprao vrh koji je donio tu odluku. 

Danas igraju parove Herbert i Mahut protiv Ivana Dodiga i Mate Pavića.

- Pogledajte ovaj pehar, dobro ga pogledajte. Dogodine ga više nema jer se vama ne sjedi par puta godišnje na mečevima u pet setova - rekao je Noah prije nekoliko dana asocirajući na promjenu formata.

Davis Cup će se ubuduće igrati samo jedan tjedan u godini i to u jednom gradu. Iduće dvije godine to će biti Madrid. Nažalost, ovako se gubi ta predivna domaćinska atmosfera i navijanje koje je zapravo i svrha zašto se Davis Cup uopće i osnovao. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kontramrakukontrasili 24.11.2018.

    Ne volim Francuze,a ti Yannick samo plači,manje ćeš pišat

  • goran974 24.11.2018.

    Oborio ga Real 😂😂😂

  • Papatest 24.11.2018.

    Ak naši pobijede biti će žvaljenja salatare

Komentiraj...
Vidi sve komentare