To je to što me zanima!

Suze rumunjskog ragbijaša na koje će malo tko ostati hladan

Isti onaj rumunjski ragbijaš koji se zaručio na Wembleyu nakon utakmice sada je ulovljen kako roni suze nakon povijesnog preokreta njegove reprezentacije na SP-u
Vidi originalni članak

Florin Surugiu (30) očito je nježna duša svjetskog ragbija. Rumunj je prije desetak dana na velebnom Wembleyu nakon utakmice s Irskom na Svjetskom prvenstvu zaprosio svoju djevojku, a sada je ponovno došao na naslovnice svjetskih portala.

Nakon utakmice s Kanadom, koju je Rumunjska šokantno pobijedila 17-15, kamera je ulovila Florina kako jeca u suzama. Bile su to suze radosnice, pišu Rumunji.

Kako i ne bi kad je njegova reprezentacija izvela pravi podvig, nešto što nikome u povijesti SP-a nije uspjelo. Gubili su Rumunji 15-0 od Kanađana, no u 28 minuta uspjeli su se vratiti i pobijediti 17-15 što je najveći preokret u povijesti svjetskih prvenstava.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • papadoc72 08.10.2015.

    mjenjam Mandzu i Lovrena za jednog Florina Surugiu,kusur se smije zadrzati . Ako danas narucite,dobit ce te jos i jednog bezplatnog Kovaca ! (smijete si izabrat koga,oba dvoje su slobodni )

  • Klemens77 07.10.2015.

    Pao mu tiket,pa covjek jeca..

  • gunner07 07.10.2015.

    jednostavno je mekan..rugby igraju oni koji pokusaju u americkom nogometu al nisu dovoljno jaki, brzi, spremni, spretni i kvalitetni

Komentiraj...
Vidi sve komentare