To je to što me zanima!

Del Potro Ivaniševiću: Moje je pravo koristiti pomoć kad hoću

Nakon što je legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević napao Del Potra da glumi ozljede, oglasio se i sam Argentinac rekavši kako je on iskoristio svoje pravo da pozove fizioterapeuta
Vidi originalni članak

U četvrtak su se u četvrtfinalu teniskog turnira Masters 1000 serije u Miamiju sastali Argentinac Del Potro i Kanađanin Miloš Raonić, kojem je trener legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Del Potro je došao do pobjede 2-1. 

NAPAO DELPA Ivanišević optužio Argentinca: Del Potro glumi da je ozlijeđen

Argentinac je loše otvorio meč, te je Raonić slavio u prvom setu 7-5, nakon čega je Del Potro zatražio pomoć liječnika, a nakon toga je u pravoj drami dobio dva tie-breaka 7-6, 7-6 i stigao do 15. pobjede u nizu. 

Goran Ivanišević bio je izrazito isfrustriran nakon meča, te je u jednom razgovoru oštro optužio Argentinca da glumi ozljede.

- Del Potro glumi da je ozlijeđen. Hoda polako. Majstor je u tome. Isto to je napravio i na Indian Wellsu također protiv Miloša - rekao je legendarni hrvatski tenisač.

Nakon Ivaniševićevog napada na Del Potra, oglasio se i sam Argentinac.

- Ima trenutaka kada vam tijelo nešto poručuje i meni je osobno jako važno kako se osjećam fizički jer u prošlosti se nisam slušao. Imao sam pravo pozvati fizioterapeuta na kraju seta i iskoristio sam ga. Ja sam taj koji ulaže fizički napor, a ne liječnik. Jako je teško kada ste umorni.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • HrvojeH_1 31.03.2018.

    Delpo Kralj! I sto ako hoda sporo, sudac je tu. Sve je regularno

  • mladen3x 30.03.2018.

    Po čemu je Ivanišević legendarni tenisač,po jednom osvojenom Wimbeldonu i još par turnira koji su mu donjeli financijsku sigurnost,jel po tome?Ili po onome kako su ga naši mediji predstavili u javnosti?Del Potro je za njega pojam stabilnosti i vrhunski tenisač koji još uvijek traje pa prema tome ovaj naš,da ne kažem šta,je običan provokator i više produkt medija nego neka posebna teniska osobnost...malo pitajte ljude po svijetu za jednog i za drugog,dali su ikad čuli za njih,kada dobijete odgovor i reakcije budete se dobro nasmijali na ime ovog našeg....to vam je mjerilo u svijetu....kad nas je drugačije....ali tko nas nešto i pita?-nitko....znači,Del Potro i Ivanišević,netko i nitko,amen...i to je to...ne vrijedi dodatno objašnjavati.....jer neupučeni nebi razumjeli,samo bi dali suvisli komentar....

  • nijetebriga 30.03.2018.

    Ah Ivanisevic je sad lijecnik i vidovit ne samo trener Raonicu.?.. on zna kad je tko ozljedjen i kad"simulira..Pod tobom je Marin vjecito poraze kupio a to se i danas na njemu i njegovoj igri odrazava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare