To je to što me zanima!

Sva pretkola osim play-offa LP na Areni: Drugo drže Vip i HRT

Želite li ovog ljeta i jeseni pratiti sve utakmice hrvatskih klubova u Europi, ne možete se osloniti samo na jednog operatera. HT drži Europsku ligu, HNL i dio kvalifikacija za LP i EL, a Vip i HRT Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Hrvatski Telekom potpisao je dugoročne ugovore o otkupu televizijskih prava utakmica četiri hrvatska nogometna kluba koja nas ove sezone predstavljaju u Europi - Dinamom, Rijekom, Hajdukom i Osijekom.

Otprije je poznato kako će utakmice drugog pretkola Lige prvaka (Dinamo) i Europske lige (Hajduk i Osijek) prenositi Arena Sport, a sada je jasno kako će ista televizija prenositi njihove utakmice i u slučaju prolaska u sljedeće faze kvalifikacija.

Dakle, Dinamo će biti na programima Arena Sporta u uzvratu drugog pretkola (utorak, 19 sati, Arena 1), u obje utakmice trećeg pretkola Lige prvaka (koje će vrlo vjerojatno izboriti nakon pobjede 5-0 u prvoj utakmici nad Hapoelom) ili trećeg pretkola Europske lige (ispadne li nekim čudom) te eventualnog četvrtog pretkola Europske lige. Dođu li "modri" do četvrtog, posljednjeg pretkola Lige prvaka, njihove će utakmice prenositi Vip na novim kanalima Planet Sport (utakmica koja se bude igrala utorkom) te HRT (utakmica srijedom).

Utakmica drugog pretkola Europske lige Hajduk - Slavija Sofija (četvrtak, 20 sati) bit će na kanalu Arena Sport 1, a ogled Osijeka i Rangersa (četvrtak, 20:45) na Arena Sport 2. Prođu li u sljedeće kolo i izbore oglede protiv boljih iz dvoboja Rudar Velenje - FCSB (Hajduk), odnosno Čihura - Maribor (Osijek), kao i eventualno četvrto pretkolo Europske lige, sve njihove utakmice bit će na kanalima Arena Sporta. Isto vrijedi i za Rijeku, koja u trećem pretkolu čeka pobjednika duela St. Gallen - Sarpsborg.

Arena Sport od ove je sezone izgubila prava na Ligu prvaka i prenosit će sve utakmice grupne i nokaut-faze Europske lige i HNL-a sljedeće tri sezone, dok će glavni dio Lige prvaka, kao i onaj na ispadanje, biti na Planet Sportu (utakmice utorkom i sve osim prvog odabira srijedom) i HRT-u (prvi odabir srijedom, kao i dosad).

Idi na 24sata

Komentari 54

  • PetarRadonjic 26.07.2018.

    Nije problem u hrt nego u uefi zivim u svicarskoj da srf 2 nije prenosio paok basel tako je u svakim zemljama srf 2 prenosio do sad sve utakmice svicarski klubova sad prenose tele club

  • Čiča_Gliša 25.07.2018.

    Ništa onda, samo ilegalno prek interneta i to je to

  • Gademz_1 25.07.2018.

    Ljudi moji, ja da sam vam glavni u HRTu i da vam uzmem 85 kn ko ova banda, pustao bi vam pornice, nove filmove a ne ko ovi po dvaes god...Zaposlio bi zene da dahcu muskarcima kad nazovu za 0kn i jos mnostvo toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare