To je to što me zanima!

Svađa iz čistog mira: Štimac i Šuker u sve su lošijem odnosu

ZDRAVKO MAMIĆ ŠUTI Davor Šuker i Igor Štimac u sve su lošijim odnosima, a njihov 'mecena' se ne oglašava. Začudo, ni izbornik se ne javlja na omiljenom 'fejsu'
Vidi originalni članak

Ni uspješan početak kvalifikacija za SP nije bio dovoljan da dva bivša igrača, ali i čovjeka koji o sebi imaju izvrsno mišljenje, nastave živjeti u miru i slozi.

- Šuker i ja funkcioniramo odlično. On govori malo, a ja jako puno - objasnio je nedavno izbornik Štimac.

Ako se pita Šukera, govori i previše. Jer i dalje je samo izbornik. A sve se više čini da potiho, u rukavicama, pokušava voditi politiku saveza. Želi sve imati pod kontrolom, od mjesta odigravanja utakmica i rasporeda sjedenja na humanitarnoj večeri do komunikacije s navijačima. A to Šukeru sve više smeta. On je šef, predsjednik i, kako voli reći, brend. U to se ne uklapa netko tko želi biti jači i važniji. A Štimac u svemu želi biti najjači i najvažniji.

I sve završi tako da se ne pojavljuju na istim mjestima u isto vrijeme... Idući korak? Mogao bi biti dramatičan. Dok ima rezultata, Štimac će biti čvrsto u sedlu. No što ako ne pobijedi Srbiju? Tad bi njegova čvrsta pozicija brzo mogla postati klimava. Pogotovo s obzirom na to da je između njega i šefa u tijeku “tiha misa”.

Najčudnije u ovoj priči je to što se izbornik ne javlja ni na Facebooku. Objavljuje i pjesme i molitve, a šuti dok se govori o zahlađenju odnosa sa Šukerom. Ili mu nije do pjesme ili je ostao bez teksta. A to se Štimcu događa samo u izvanrednim situacijama.

Baš kao što je šutnja rijetkost i za Zdravka Mamića. Sa Šukerom je krajem 2010. bio u “paktu” u borbi protiv Štimca, a sad je navodno sa Štimcem u boljim odnosima nego sa Šukerom...

Igor Štimac kao Mourinho: Najbolje funkcionira kad je u konfliktu sa svima

Izbornik Igor Štimac najprije je igračima dao do znanja da mogu zaboraviti blagi Bilićev režim. Odmah nakon prvog poraza “oprao” je Rakitića i Ivan se probudio - zabio je Makedoniji gotovo s centra. Potom je krenuo u obračun sa Ćirom Blaževićem poručivši da su njegove kritike “izvan svake pameti” te da je to samo “Ćirin bijes jer nije izbornik”. Sad je očito na redu Davor Šuker. Samo, Šukerova je ipak zadnja. On je šef.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • suker 19.12.2012.

    nemojte slucajno novinare kritizirati odmah brisu a samo sam imao svoje misljenje, jer novinari smiju kritizirati sve i svasta ali njihov rad se ocigledno nesmije

  • ThierryHenry14 19.12.2012.

    Idioti, obojica, dobro Štimac manje, zbog bodova koje je skupio (al sjetimo se Samira, koji što više pije to je bliži repki). Jedino dobro od njih je što repka nije igrala sve utakmice na Maksimiru! Nek prvo riješe pitanje igrača u HNL-u, za što se zalaže D.Šimić pa nek onda krenu u pravljenje kampova i ostalog, koga briga za kamp i pripreme reprezentacije, pripreme mogu odradit u svakom mjestu na svijetu, jer to su samo finese ili minipripreme. Umjesto toga dajte plaće igračima ili neka ne plaćaju doprinose dok te plaće ne dobiju!

  • drvodrvosano 19.12.2012.

    dosadili su i stimac, mamic i suker i Bogu i narodu. koga vise briga za njih ionako su cijeli hrvatski nogomet unistili

Komentiraj...
Vidi sve komentare