To je to što me zanima!

Svaguša je nakon derbija u hotelu napadao suca Burila

Predsjednika Joška Svagušu navodno je pogodilo loše suđenje Hajduku u nizu. Prvi čovjek Hajduka u hotelu je nakon derbija napao Andreja Burila
Vidi originalni članak

Derbi između Hajduka i Dinama imao je svoj nastavak u kasnijim večernjim satima, kada se predsjednik Hajduka Joško Svaguša upustio u žučljivu raspravu sa sucima utakmice Andrejem Burilom i njegovim pomoćnicima Daliborom Conjarom i Mirom Grgićem. Suci su nakon derbija večerali u splitskom hotelu Consul, u kome i inače odsjedaju, a onda je stigao Svaguša i zatražio objašnjenje od Burila zbog čega u 80. minuti nije isključio Barbarića. Riječ po riječ zapleli su se u raspravu, govorilo se i povišenim tonovima, no svjedoci tvrde kako nije bilo vrijeđanja. Navodno Svaguša nije bio toliko ljut na Burila i njegove pomoćnike, koliko ga je pogodilo loše suđenje Hajduku u nizu. Kao primjere i potvrdu svojih tvrdnji u raspravi sa Burilom uzeo je jedanaesterac koje je Bruno Marić dosudio Dinamu u Rijeci, te Svilokos za Lokomotivu protiv Hajduka.
- Kako se nikad ne dogodi da nama sudite jedan penal koji nije bio, nego ga uvijek dosudite protiv nas - rekao je Svaguša. Suci su kontaktirali povjerenika za natjecanje Josipa Breznog.
- Najavili su mi prijavu protiv Svaguše jer ih je “debelo” poslije utakmice izvrijeđao. Ne znam što im je sve izgovorio, nisu mi to rekli, ali trebao bih već danas dobiti njihovu prijavu - rekao je Brezni. O kazni Svaguši odlučivati će Disciplinska komisija HNS-a, kao i o propustima u organizaciji zbog bakljade, prekida, “hukanja” Dinamovim igračima...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vanbračna kći 08.04.2010.

    Naprid BILI!!!

  • nixxx 08.04.2010.

    Pa već deset godina nema pravila zadnjeg čovjeka, već isključivo ako se radi o izrazitoj gol šansi. Za ono jučer se ne može nikako govoriti o izrazitoj gol šansi jer se prekršaj dogodio 40 metara od gola, a desno od njih je bio drugi igrač. To je realno.

  • nemam pojma 08.04.2010.

    gospe mila koji lik, hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare