To je to što me zanima!

'Svaka čast Muriću, ali ovakve golove nećemo stalno zabijati'

Robert Murić s dva je čudesna pogotka srušio Varaždin i svoju momčad odveo do prve prvenstvene pobjede. Jedan je zabio nakon odličnog solo-prodora, drugi ravno iz slobodnog udarca...
Vidi originalni članak

Rijeka je pobjedom otvorila novu sezonu, nogometaši Igora Bišćana na Rujevici su svladali (2-1) Varaždin. Ovaj dvoboj pamtit ćemo po tri prekrasna pogotka, dva je za domaćina postigao Robert Murić, dok se eurogolom na suprotnoj strani proslavio i Matija Kolarić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je ovo jako zanimljiva utakmica s tri čudesna gola. Čestitam svojim igračima na osvojenim bodovima, bilo je teže nego što smo očekivali. Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo onda pogubili konce igre i upali u velike probleme - rekao je poslije utakmice Igor Bišćan, pa dodao:

- Ipak, u nastavku smo bili bolji, u dosta navrata stigli pred suparnička vrata, iako nismo probijali njihov blok. Svaka čast Robertu Muriću, zabio je odličan 'slobodnjak' i donio nam tri boda, ali jasno je da na takav način nećemo zabijati u svakom kolu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • OIaf 20.07.2019.

    Sva tri gola zabili Varaždinci. Nadam se da će se klub stabilizirati te da Melnjaki, Rogovi, Murići...prije svega ostave trag u Varaždinu 😉😌

  • Gademz_1 20.07.2019.

    U pravu je to je trener, kao i Bjelica...Da je bar hajduku jedan od njih...Ovo se sad desi i ko zna kad opet, i to kad pogledas protiv varazdina 2 1 na jedvite jade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare