To je to što me zanima!

Svaki bolid je poput žene: Ovaj put sreću mu donijela Abbey

Sa ženama sam se u životu uvijek dobro provodio. Tako je i u Formuli 1, zabavljam se u ženskom društvu i pobjeđujem. U dvoje je uvijek slađe, kaže prvak Vettel
Vidi originalni članak

Poput broda, bolid mora nositi žensko ime. To mu daje seksepil i uzbudljivije ga je voziti. A i malo sam praznovjeran, rekao je Sebastian Vettel, najmlađi trostruki svjetski prvak u povijesti Formule 1.

Prvi naslov Vettel je osvojio u Pohotnoj Mandy, drugi u Nastranoj Kylie, a ove sezone njegova najdraža žena bila je Abbey.

- Nijedno od tih imena bolida ne nose žene koje poznajem. Osim Kylie, koja je ime dobila po pjevačici Kylie Minogue. Odnosno, po njezinoj prekrasnoj stražnjici. Prošlosezonski bolid imao je fenomenalan stražnji dio, pa mi nije bilo teško odabrati ime - istaknuo je Vettel.

Ženska imena bolida napisana su u kokpitu pored upravljača. Vettel je rekao da mu donose sreću i da ih želi imati pored sebe.

- Sa ženama sam se u životu uvijek dobro provodio. Tako je i u Formuli 1, zabavljam se u ženskom društvu i pobjeđujem. U dvoje je uvijek slađe - kaže Vettel, koji se jednom prilikom naljutio na novinara koji ga je pitao zašto bolidu ne da muško ime.

- Bolid Formule 1 ne doživljavam mišićavim i rabijantnim nego gracioznim i lijepim poput žene - pojasnio je Vettel.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 27.11.2012.

    hehe tko zna koju je abbey on to "vozio"!

  • ice_man 27.11.2012.

    hahahaha boli ga kifla, kak ce se zvat seljdeci? :D

  • Makaay_Yazhnam 27.11.2012.

    a moja bolidica ima bolji mjenjač... ovaj Vettel mora sam šaltat, a moja mala sve radi umjesto mene:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare