To je to što me zanima!

Svaki igrač Redsa dobio zlatni iPhone vrijedan 40.000 kuna

Nakon što su osvojili naslov prvaka Europe čelnici Liverpoola odlučili su nagraditi igrače na zaista inovativan način. Svaki igrač dobit će iPhone X od 24 karatnog zlata
Vidi originalni članak

Novac nije problem igračima Liverpoola, bez problema si mogu priuštiti bilo koji mobitel, no dar čelnika Liverpoola ostavio ih je bez daha. Naime, za naslov prvaka Europe, koji su osvojili pobijedivši Tottenham, svaki igrač dobio je iPhone od 24 karatnog zlata, a svaki mobitel vrijedi 40.000 kuna!

Na poleđini svakog mobitela nalazi se ugravirano prezime i broj koji nose na dresu. Također, na mobitelu je ugraviran i pokal namijenjen pobjedniku Lige prvaka, kako bi igračima ostala doživotna uspomena. Tvrtka je napravila 28 mobitela i jedan za menadžera Jürgena Kloppa. 

No da stvar bude bolja, mobitel od 24-karatnog zlata s prezimenom, brojem i pokalom Lige prvaka, mogu kupiti i svi navijači i obožavatelji Liverpoola. Cijena mobitela je od 23.000 do 40.000 kuna.

Kompanija koja im je napravila mobitele već je radila posebne modele s imeninma i prezimena legendi Liverpoola, kao što su Jamie Carragher i Steven Gerrard. 

Liverpool je osvojio šesti naslov prvaka Europe zahvaljujući golovima Mohammada Salaha i Divocka Origija. U finalu su pobijedili Tottenham 2-0. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zekica 13.06.2019.

    Yebeno!!! Prekrasni su. Volio bih jedan takav :)

  • 13.06.2019.

    Gdje je Klopov??

  • be yourself 13.06.2019.

    Užas, osvojiš LP i na kraju dobiješ jedan od najlošijih telefona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare