To je to što me zanima!

'Svako misto sanja isto': Igrači prekinuli trening zbog Torcide

Hajdukovci su na Braču gdje su ih dočekali navijači i priredili im vatrenu dobrodošlicu. Igrači su na trenutak prekinuli trening i pozdravili Torcidu. U nedjelju igraju gradski derbi sa Splitom
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Joan Carrillo odveo je momčad na dvodnevni radni dio priprema za nastavak prvenstva u Postira na otoku Braču. Lijepo i sunčano vrijeme, tradicionalno kvalitetan travnjak i pozitivno ozračje poslužit će kao uvertira za nedjeljni gradski derbi sa Splitom.

POGLEDAJTE VIDEO

 

A da se Hajduk u Postirama uvijek lijepo osijeća pobrine se lokalni ogranak Torcide Brač koji igrače dočeka pjesmom i transparentima. Tako je bilo i danas, čim je počeo trening, na stadionu Podježice, stotinjak pripadnika Torcide upalilo je bengalke pa razvilo transparent 'Svako misto sanja isto - samo Hajduk', te zapjevalo prigodnu 'Sretan ti rođendan'.

Igrači su na trenutak prekinuli trening kako bi pljeskom pozdravili navijače koji su se okupili u velikom broju i zbog akcije učlanjenja u udrugu Naš Hajduk koja je početkom veljače dosegla gotovo polovicu prošlogodišnjeg članstva i nema sumnje da će i ove godine pasti rekord. 

Hajduk će u Postirama i sutra odraditi dva treninga nakon čega se vraća u Split i dočekat će nastavak prvenstva i nedjeljni gradski derbi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • clarence_1 15.02.2017.

    Jel moze bit ijedan dan da nema splita hajduka i torcide.ijedan???

  • Joker123 14.02.2017.

    Bročani i Hajduk neraskidiva veza ka i sa svin Dalmatincima

  • Joker123 14.02.2017.

    Koliko ima u moru zrna soli toliko Torcida Brač Hajduka voli

Komentiraj...
Vidi sve komentare